Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς δημοσιογράφους: Σταματήστε να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας


Κατακλυσμός ανοησιών!

Ακούμε από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό υπόκοσμο ογκόλιθους ανοησιών. Άσχετα δημοσιογραφάκια πιπιλίζουν φράσεις που ούτε καν γνωρίζουν τη σημασία τους. Αυτό που πλασάρεται από όλο αυτό τον υπόκοσμο είναι ότι ζούμε μια «λαϊκή εξέγερση»!!!
Τις μεθοδευμένες και οργανωμένες επιχειρησιακές πράξεις των εμπρησμών, των άγριων βανδαλισμών και του πλιάτσικου τις βαπτίζουν «λαϊκή εξέγερση»!!!
Δεν γνωρίζουν ούτε το αλφάβητο των λαϊκών εξεγέρσεων και κοινωνικών εκρήξεων. Δε γνωρίζουν ότι οι αυθόρμητες εκρήξεις δεν ξεσπάνε έτσι ξαφνικά, σαν απρόσμενη μπόρα. Χωρίς «προζύμια» λαϊκών κινητοποιήσεων, χωρίς να έχουν προηγηθεί μαζικές και κλιμακούμενες ΜΑΖΙΚΕΣ λαϊκές κινητοποιήσεις.

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ είναι υποταγμένη στη διαλεκτική συσσωρευμένων μαζικών κινητοποιήσεων, είναι το ΑΝΩΤΑΤΟ στάδιο δυναμικών και μαζικών κινητοποιήσεων. Και οι πιο «τυφλές» λαϊκές εξεγέρσεις για να φτάσουν σε αυτό το στάδιο αποτελούν προϊόν προηγούμενων μαζικών κινητοποιήσεων. Και καμιά κινητοποίηση δεν μπορεί να οδηγηθεί σε ΕΞΕΓΕΡΣΗ χωρίς να έχει αιτήματα και στόχους!!!
Αιτήματα και στόχοι που συνενώνουν τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση.
Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξης και συσσώρευσης των εκρηκτικών λαϊκών υλών δημιουργούνται και οι οργανωτικοί μυώνες της λαϊκής εξέγερσης: Οι λαϊκές επιτροπές (οι ομάδες βάσης) του αγώνα που συνδέουν και συντονίζουν τα σκόρπια ρυάκια της λαϊκής οργής. Οι λαϊκές εξεγέρσεις δεν ξεπετάγονται έτσι ξαφνικά από το κεφάλι της Αθηνάς. Έχουν προηγηθεί έντονες κοινωνικές διεργασίες και συγκροτηθεί και τα ανάλογα «λαϊκά συμβούλια», έχουν προηγηθεί κινητοποιήσεις μαζικές, κινητοποιήσεις οι οποίες συσσωρεύουν και βαθαίνουν τα εύφλεκτα υλικά και φτάνουν στην ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
Γι αυτό η λαϊκή εξέγερση δεν μπορεί ΠΟΤΕ να στραφεί εναντίον της κοινωνίας και των πολιτών. Δεν μπορεί ΠΟΤΕ να υλοποιηθεί αν δεν εκφράζει τη συνολική ΟΡΓΗ της κοινωνίας. Όταν δηλαδή απομονώνεται ΠΟΛΙΤΙΚΑ από τα λαϊκά στρώματα όταν στρέφεται εναντίον του λαού.
Να γιατί μια «λαϊκή εξέγερση δεν μπορεί να καταστρέφει, να καίει ό,τι βρει και να λεηλατεί τους πάντες. ΜΙΑ λαϊκή εξέγερση είναι τυφώνας με ασπίδα το σύνολο της κοινωνίας. Είναι ένας χείμαρρος με κοίτη και όχι κάτι σκόρπιο που ξεχειλίζει και καταστρέφει αδιακρίτως τους πάντες και τα πάντα.
Πού είδαν όλοι αυτοί αυτά τα ΜΑΖΙΚΑ και αυτό-οργανωμένα χαρακτηριστικά της λαϊκής εξέγερσης στους σχεδιασμένους και επιλεγμένους στόχους των εμπρησμών, των καταστροφών και της πλιατσικολογίας;
Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός υπόκοσμος συκοφαντεί, από σκοπιμότητα, δόλο, αλλά και ασχετοσύνη την έννοια της λαϊκής εξέγερσης. Όλα τα ανεγκέφαλα και άκαπνα παπαγαλάκια, με όλη τη κομπάζουσα ηλιθιότητά τους, εμφανίζονται σαν «προφέσορες» της κοινωνικής και πολιτικής επιστήμης και της ιστορίας των λαϊκών αγώνων…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]