Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλησιάζει η ώρα της οργής των πολιτών – Βιαστικοί ή προβοκάτορες σε εντεταλμένη υπηρεσία όσοι τους «βαφτίσουν» αλλιώς


Ετοιμάζονται οι πολίτες

να αντιμετωπίσουν τους αλήτες


Τρίτη ημέρα σήμερα και το χάος που έχει επέλθει στην χώρα δεν περιγράφεται. Από παντού ακούμε για φωτιές, επεισόδια, συλλήψεις… Από κάθε μεγάλη πόλη έρχονται τα άσχημα «μαντάντα». Περιουσίες απλώς ανθρώπων έχουν καεί, χάθηκαν επειδή κάποιοι αλήτες, πρεζόνια, ανεγκέφαλοι και ιδεολογικά νεκροί, ακούγοντας τις προσταγές των (καλά κρυμμένων) ηγετών τους σπείρουν τον όλεθρο στο πέρασμά τους.
Από σήμερα το πρωί, οι Έλληνες μάζευαν τα κομμάτια τους, έκλαιγαν τις περιουσίες τους και σκεφτόντουσαν το αύριο που οι γνωστοί-άγνωστοι τους κατέστρεψαν.
Ο κύκλος έκλεισε… Ο θρήνος δεν κράτησε πολύ.
Ένιωσαν την μοναξιά και την ανασφάλεια. Ένιωσαν το κενό της πολιτείας που άφησε απροστάτευτες τις περιουσίες τους, τις ζωές τους.
Και πήραν τις αποφάσεις τους…

Βοηθώντας ο ένας τον άλλον μάζεψαν τα καμένα υπολείμματα των επιχειρήσεων, των αυτοκινήτων, των σπιτιών και της ψυχής τους.
Ετοιμάστηκαν…
Το βράδυ που έρχεται, περιμένουν τους αλήτες σε επιχειρήσεις γνωστών και φίλων που δεν χτυπήθηκαν…
Είναι αποφασισμένοι…
Ήρθε η δική τους ώρα. Η οργή έχει ξεχειλίσει. Η αστυνομία απλώς κοιτάζει. Έχουν πάρει ήδη τα νόμο κα τις ζωές τους σιωπηλά στα χέρια τους και περιμένουν…
Τους περιμένουν για να συγκρουστούν μαζί τους. Μόνο που η οργή είναι τόσο μεγάλη που η σύγκρουση αυτή θα αφήσει πολύ αίμα…
Κανείς δεν πρόκειται να γλιτώσει από την τιμωρία που του πρέπει… Και η τιμωρία αυτή θα είναι στον μέγιστο βαθμό…
Όλοι το γνωρίζουν πλέον…
Έχουν συνεννοηθεί βουβά και με τα μάτια βουρκωμένα. Έχουν ετοιμαστεί για τον πόλεμο ενάντια στην βαρβαρότητα. Ούτε αυτοί έχουν να χάσουν πλέον τίποτε… Τους τα πήραν ήδη όλα…
Η οργή του πολίτη θα ξεσπάσει και αλίμονο σε αυτούς που τον υποτίμησαν…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]