Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελείωσε η νεκροψία και η βαλλιστική έρευνα


Η σφαίρα εξωστρακίσθηκε


Αργά χθες το βράδυ είχε ολοκληρωθεί ήδη η νεκροψία του νεαρού 15χρονου Αλέξη. Η σφαίρα τον πέτυχε στην καρδιά, την διαπέρασε και σταμάτησε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η βαλλιστική έρευνα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πόρισμά της επιβεβαίωσε εξωστρακισμό της σφαίρας και με αυτοψία που έγινε στην περιοχή του δράματος, επιβεβαιώθηκε πως ο εξωστρακισμός έγινε σε μπαλκόνι οικοδομής.
Μετά από αυτό, ήρθε η ώρα, νομίζω για να εξωστρακισθούν όλα τα κακοποιά στοιχεία, με τους συναυτουργούς και ηθικούς αυτουργούς τους, να πραγματοποιηθούν έρευνες και να συλληφθούν όλοι αυτοί οι εξαγριωμένοι λαθρομετανάστες και να αποκατασταθεί τουλάχιστον το κράτος του δικαίου.
Οι υπόλοιπες πληγές και τα τραύματα που δέχθηκε η πολιτεία, το πολίτευμα, η δημοκρατία και οι θεσμοί της, οι ζημιές που υπέστησαν οι πολίτες και η τρομοκρατία που επέβαλλαν 1500-2000 άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ξεχασθούν και να επουλωθούν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν όντως ευσταθεί αυτό, τότε αλλάζουν πολλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]