Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δίνεις εξετάσεις στο Τεστ Δεξιοτήτων; Πρόσεξε εδώ...


Βεβαιώσου ότι έχεις προκριθεί…


Μπαίνοντας κανείς στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ βρίσκει πολύ εύκολα την ανακοίνωση που έχει να κάνει με τους ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ της διαδικασίας του Τεστ Δεξιοτήτων! Μην απορείτε, υπάρχουν αποτυχόντες, οι οποίοι πρέπει να ανακοινωθούν στις κατά τόπους Νομαρχίες, όπου έχουν σταλεί οι σχετικοί πίνακες.
Το ένα θέμα είναι ότι οι Νομαρχίες δεν ανήρτησαν τους σχετικούς πίνακες αποτυχόντων. Το δεύτερο θέμα είναι, γιατί υπάρχουν αποτυχόντες και πως απέτυχαν στο δικαίωμα συμμετοχής στο Τεστ Δεξιοτήτων, που αφορά την επιπλέον πριμοδότηση όσων συμμετέχουν σε διαγωνισμούς πρόσληψης στον δημόσιο τομέα!

Αυτό το διάστημα γίνονται πολλοί διαγωνισμοί που αφορούν προσλήψεις σε υπηρεσίες του δημοσίου και είναι γεγονός πως η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς να πείσει τους ενδιαφερόμενους για τα αντικειμενικά κριτήρια που ακολουθούνται κατά τη διαδικασία…
Ο κύριος Παυλόπουλος, τι έχει άραγε να πει σχετικά; Πληροφορίες αναφέρουν την εμπλοκή καθηγητών πανεπιστημίου, ακόμη και σε υπηρεσίες οι οποίες απέχουν παρασάγγας από το αντικείμενό τους. Μάλιστα σε μία περίπτωση, η εμπλοκή των ακαδημαϊκών του έθνους έγινε έτσι ώστε ΟΛΑ τα παιδιά καθηγητών πανεπιστημίων (και γύρω από αυτούς) που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, κρίθηκαν ικανά και άξια…!!!
Εσείς όμως, που ενδιαφέρεστε για το Τεστ Δεξιοτήτων θα πρέπει να γνωρίζετε αν δικαιούστε της συμμετοχής και που θα δώσετε τις περιβόητες εξετάσεις γνώσεων (εάν οι εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι γνωρίζουν όλα αυτά που περιλαμβάνονται στο τεστ αυτό, τότε μάλλον εγώ μπαίνω σε δημόσιες υπηρεσίες άλλου κράτους).
Η ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορείτε να μάθετε εάν δίνετε εξετάσεις και που θα τις δώσετε είναι http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Diagonismi/examPlace.csp
Το ιστολόγιο εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και τους εφιστά την προσοχή στο να απαντούν μόνο στις ερωτήσεις που γνωρίζουν, επειδή υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση (αφαιρούνται βαθμοί από ερωτήσεις που θα απαντηθούν λάθος)
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]