Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμφωνώ με τον Γκρούεφσκι

Η Ελλάδα κάνει καταχρήσεις

Και για να ξεκαθαρίσω, συμφωνώ με την έκφραση, και όχι με το περιεχόμενο. Τι εννοώ; Μα και φυσικά η Ελλάδα κάνει καταχρήσεις!!! Και μάλιστα έχει υπερβεί τον φυσιολογικό επιτρεπτό αριθμό εδώ και χρόνια…
Η Ελλάδα και συγκεκριμένα οι κυβερνήσεις που διοικούν αυτόν τον τόπο (έτσι λένε ή νομίζουν…), εδώ και πολλά χρόνια ανέχονται την προκλητικότητα των Σκοπιανών κάνοντας κατάχρηση της υπομονής των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα των κατοίκων της Μακεδονίας…

Ανέχονται, την πλαστογράφηση και την κλοπή της Ελληνικής ιστορίας και των Ελλήνων εκείνων που έδωσαν τα πάντα για να μπορούμε εμείς να λεγόμαστε ακόμη Έλληνες και όχι Μογγόλοι ή οτιδήποτε άλλο…
Ανέχονται τις προσβολές και την αλητεία από πλευράς του Γκρούεφσκι, που επιθυμεί μόνο την πόλωση, και συμπεριφέρονται συγκαταβατικά ακολουθώντας πολιτική οπισθοχώρησης σε όλα τα ζητήματα.
Ανέχονται την συνεχή διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παρασύρονται σε ένα παιχνίδι λέξεων που σκοπό έχει να μην γίνεται αναφορά στην αλήθεια και στα γεγονότα.
Ανέχονται και ουσιαστικά συμπαρατάσσονται στην παραγραφή κάθε είδους διεθνούς δικαίου και συμμετέχουν σε διαδικασίες που σκοπό έχουν να μειώσουν το κύρος του Ελληνισμού.
Ανέχονται την αλυτρωτική πολιτική των Σκοπίων και την επισημοποιούν συνεχίζοντας να συζητούν μέσω του ΟΗΕ για την λύση ενός προβλήματος που τα Σκόπια δημιούργησαν και συνεχίζουν να το καλλιεργούν συνεπικουρούμενα από την πολιτική των Αθηνών, που απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσπαθεί να απαντάει (δίνοντας την εντύπωση πως είναι ένοχη και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της) στους παραλογισμούς των Σκοπίων.
Καταχρήσεις κάνει λοιπόν η Ελληνική κυβέρνηση δείχνοντας υπερβολική υπομονή στις συνεχόμενες και καθημερινές προκλήσεις που δέχεται. Καταχρήσεις που σαν μοναδικό αποτέλεσμα φέρνουν την απώλεια θέσεων, δικαίων και ιστορικών κεκτημένων.
Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Η κατάχρηση πάντα οδηγεί σε δυσάρεστα αποτελέσματα…
Και είναι καιρός πλέον να σταματήσουν αυτές οι επικίνδυνες καταχρήσεις…
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Διαβάστε σήμερα στο ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΕΖΑ TV:

    ======================
    ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΑΚΟΥΣ;;; (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ)
    ======================

    ΠΡΕΠΕΙ να το διαδώσετε!!!!!

    preza-tv.blogspot.com

    KAI ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ:

    prezatv2@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]