Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H ευρωβουλευτής Angelika Beer ανοίγει τα μάτια στη Ντόρα


Μεγάλη και επικίνδυνη αλήθεια

Είναι το αυτονόητο στο οποίο

αρνείται να αντιδράσει η Ντόρα


"Αφού υπάρχει Βόρεια Μακεδονία, σημαίνει ότι υπάρχουν άλλα μέρη της Μακεδονίας, που κάποια μέρα πρέπει να ενωθούν"!

Διαβάζω στο ιστολόγιο των αποκλειστικοτήτων TaXalia για την δήλωση της ευρωβουλευτού των πρασίνων, κυρίας Angelika Beer:
"Όταν άκουσα την πρόταση Nimic, έγειρα το κεφάλι και δεν μπορούσα να καταλάβω... Σκέφτηκα πως αυτό είναι καθαρή γραφειοκρατία, πως αυτό είναι κάτι το αδιανόητο. Εάν η πρόταση προβλέπει ότι η Μακεδονία επίσημα ονομάζεται" Βόρεια Μακεδονία ", όπως στην Κύπρο, συνεπάγεται, και ότι υπάρχει ένα άλλο μέρος και ότι αυτά τα δύο κάποτε πρέπει να ενωθούν".

Έτσι λοιπόν, κι εγώ με τη σειρά μου, όταν διάβασα αυτή την συγκεκριμένη δήλωση, έγειρα το κεφάλι μου και τα κατάλαβα όλα… Σκέφθηκα πως αυτό είναι καθαρός χλευασμός εις βάρος της Ελλάδας! Είναι η περίπτωση που λέει ο λαός «ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι»… Κυρία Μπακογιάννη, σας πήραν στο ψιλό, σας κοροϊδεύουν πλέον παντού, όλοι αναγνωρίζουν την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης πρότασης πακέτου-ιδεών του Νίμιτς, εκτός από εσάς. Μόνο εσείς την έχετε βρει ως «καλή». (Τη δήλωση φέρεται να έχει κάνει η ευρωβουλευτής των πρασίνων (του Ντάνι Κοεν Μπεντιντ) Angelika Beer, σε συνέντευξή της στη Deutsche Welle, στο πρόγραμμα για τους Σκοπιανούς).
Και για να συνεχίσω, φωνάζει λοιπόν, αυτή η ευρωβουλευτής-οικολόγος (έχει πληροφορηθεί αλήθεια για την χαβούζα των τοξικών αποβλήτων στα Σκόπια;) πως η πρόταση Νίμιτς είναι περιττή!!! Δεν χρειαζόταν καν (και σαφέστατα αναφέρεται στην περίοδο δεκαετίας «προσαρμογής»), επειδή αποτελεί «καθαρή γραφειοκρατία»!!! Καλεί να δοθεί η ονομασία εξ αρχής, ως Μακεδονία, στα Σκόπια, για να τελειώνει αυτή η υπόθεση… Κι έχει και το δίκιο της… Αφού θα είναι βόρεια, άρα υπάρχει και η νότια, άρα και κάποια στιγμή θα… ενωθούν!!!
Δεν πρέπει κάποιος να της πει, πως δεν υπάρχει Βόρεια Μακεδονία, αλλά κάποιοι βάλθηκαν να την δημιουργήσουν με το ζόρι; Όπως έκαναν άλλωστε και με την Κύπρο… Δεν πρέπει κάποιος να βρεθεί που να της πει πως αυτή η άποψη θα είχε στήριγμα εάν υπήρχαν οι ιστορικές εκείνες προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να αποδείξουν την λογική ύπαρξης μίας Βόρειας Μακεδονίας; Ας βρεθεί επιτέλους κάποιος να της πει τα αυτονόητα και τα καταγεγραμμένα, γιατί η πολύ οικολογία μάλλον της έμαθε να θρέφεται και με κουτόχορτο…!
Αν αυτό δεν είναι ξεμπρόστιασμα αλυτρωτικών διαθέσεων, τότε ποιο είναι; Τι περιμένετε δηλαδή κυρία Μπακογιάννη; Να σας πούνε ο Νίμιτς και η σκυλοπαρέα του ότι τα Σκόπια θα λέγονται Μακεδονία και θα προσαρτηθεί άμεσα και η γειτονική Μακεδονία, για να μην γίνονται γραφειοκρατικά θέματα; Τότε σκοπεύετε να αντιδράσετε;
Μας επιτίθενται τα Σκόπια δια μέσω της οικολόγου και το Ελληνικό ΥΠΕΞ, οικολογικά σκεπτόμενο, «αγρόν αγοράζει»!!!
«Μας την λένε» πλέον ξεκάθαρα… μας λένε τους σκοπούς τους κι εσείς κυρία Μπακογιάννη, «ποιείτε την νήσσαν» (κάνετε την πάπια, επί το λαϊκότερον). Και συνεχίζετε να μην πληροφορείτε τους Έλληνες, απαιτείται να υπάρχει το πέπλο σιγής και η μυστική διπλωματία, για να καταφέρετε τι; Αυτά που άρχισαν πλέον να μας πετάνε ξεκάθαρα στα μούτρα;
Εσείς κυρία Μπακογιάννη, εσείς κύριε πρωθυπουργέ, αλλά και κάποιοι άλλοι (Αλαβάνος, Τσίπρας κ.α.) μπορεί να θέλετε να ξεπουλήσετε τα πάντα… Εγώ, ο φτωχός πολίτης ένα έχω να πω, αλλά κυρίως να σας θυμίσω: Τίποτε δεν είναι δικό σας. Την διαχείριση του τόπου έχετε αναλάβει και εάν παραδώσετε έστω και μία πέτρα, έστω κι ένα κύμα, ακόμη και ένα φύσημα του αέρα στους «φίλους» μας, καλό θα ήταν να αποκτήσετε άμεσα και κάποια άλλη υπηκοότητα… για να μην νιώθετε ξένοι σε ξένο τόπο, καλό θα ήταν να μεταναστεύατε και «σε άλλη γη και σε άλλα μέρη, όπου κανείς δεν θα σας ξέρει»…
Όσο για την κυρία Beer (λένε ότι το επώνυμο προδίδει ιδιότητες του κατόχου), μήπως θα ήταν καλύτερο να μην μιλάει, αλλά να… μασάει; Δεν ξέρω τι να πω… γιατί όταν το καλοσκέφτομαι, περισσότερο καλό μας έκανε με αυτή την «κακή» για εμάς δήλωση, επειδή μας είπε τις βαθύτερες σκέψεις που έχουν αναπτυχθεί στα διεθνή φόρα από την ανικανότητα (ελπίζω να είναι μόνο ανικανότητα) των δικών μας υπευθύνων…
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Κυρία Beer, υπάρχει Βόρειος πόλος και νότιος πόλος. Αυτό σημαίνει ότι κάποτε θα ενωθούν; Είναι και αυτό αυτονόητο σύμφωνα με την λογική σας... Αχ, καμιά δεκαριά γερά παλικάρια χρειάζονται, να τα στείλουμε σε όλο τον κόσμο, να κάνουν "παρέα" σε κυρίες όπως η κυρία Beer και μετά να μιλάνε για την Ελλάδα και "να στάζει μέλι το στόμα τους"... (ξέρετε εσείς τι εννοώ, καλά το καταλάβατε...)
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]