Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέες πληροφορίες για την υπό κατασκευή πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια


Με 15 υπόγεια πατώματα!!!

Διεθνές ενδιαφέρον έχει προκαλέσει ότι το υπό κατασκευή νέο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια που δεν θα στεγάσει απλώς τη διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην πΓΔΜ, αλλά θα αποτελέσει παράλληλα τοπικό σταθμό της CIA και λογιστικό κέντρο για τη στρατιωτική παρουσία των Αμερικανών στο Κοσσυφοπέδιο, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία.
Η εφημερίδα "Mακεδονία" αποκαλύπτει σήμερα ότι στο θέμα αναφέρεται και η εφημερίδα “SIP” της Δημοκρατίας της Τσεχίας, σε σχετικό ρεπορτάζ της οποίας (με ημερομηνία 28/08/2008) γράφει σχετικά:
"M
ε απόλυτη μυστικότητα κατασκευάζεται στα Σκόπια η μεγαλύτερη αμερικάνικη πρεσβεία του κόσμου, με 15 υπόγεια πατώματα. Μια ασήμαντη, μικρή χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας εξυπηρετεί όχι μόνο ως κέντρο της CIA, αλλά και ως εναλλακτική λύση των φυλακών του Γκουαντάναμο. Οι φυλακές του Γκουαντάναμο στην αμερικάνικη βάση της Κούβας, όπου οι Αμερικανοί κρατούν φυλακισμένους ιρακινούς και αφγανούς στρατιώτες, έχουν μπει εδώ και καιρό ʽστο μάτιʼ της Διεθνούς Αμνηστίας. Για τον λόγο αυτό, οι Αμερικανοί προσπαθούν να βρουν εναλλακτική λύση σε κάποιο απίθανο, κρυφό μέρος. Είναι γεγονός ότι οι συλληφθέντες (τρομοκράτες κοκ.) κρατούνται χωρίς δίκη για αρκετά χρόνια. Την επιλογή αυτή στηρίζει και το γεγονός ότι η CIA στο κοντινό παρελθόν χρησιμοποιούσε ως φυλακή τέτοιου είδους συλληφθέντων την αμερικάνικη βάση στην Πολωνία".
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]