Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την Ολυμπιακή Φλόγα έσβησαν οι βομβαρδισμοί...

«Ολύμπια δ'΄ εγένοντο του θέρους τούτου και Λακεδαμόνιοι του ιερού υπο Ηλείων είρχθησαν ώστε μη θύειν μηδ'αγωνιζεσθαι, ουκ εκτινοντες την δίκης αυτοις ήν εν τω Ολυμπιακώ Νόμω Ηλειοι κατεδικάσαντο αυτών.. Η δε καταδίκη δισχίλιαι μναί ήσαν κατά τον οπλίτην έκαστον δυο μναί , ώσπερ ο νομος εχει..»
Βιβλιο 5, κεφαλαιο 49, γραμμη 1, Θουκυδιδου Ιστοριαι

Τον 9ον Αιωνα Προ Χριστου...,
Καθιερώθηκε στην αρχαία Ελλάδα με την υπογραφή μιας συμφωνίας μεταξύ τριών βασιλιάδων, του Ιφίτου της Ήλιδας, του Κλεισθένη της Πίσας και του Λυκούργου της Σπάρτηςη Ολυμιακη Εκεχειρια ( το κρατημα χεριων)

Τον 21ον Αιώνα μετά Χριστού...
Αναξιοι συμμετοχης στους Ολυμπιακους αγωνες αποδεικνυονται οι Ρωσοι. Μολονοτι τεινουμε να πιστεψουμε οτι μονο οι Αμερικανικες βομβες ή οι Νατοικες σκοτωνουν, και οι Ρωσικες οταν εκρηγνυνται εκσφενδονιζουν λουλουδια και γλυφιτζουρια , οι πρωτες αναταποκρισεις επιβεβαιωνουν οτι μαλλον ολες οι βομβες καταστρεφουν και σκοτωνουν:
Αντιγραφω απο την Καθημερινη.
«...Από τους βομβαρδισμούς των ρωσικών δυνάμεων «καταστράφηκε ολοσχερώς» το γεωργιανό λιμάνι Πότι, τοποθεσία «κλειδί» για την μεταφορά υδρογονανθράκων από την Κασπία, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για μία επιθετική ενέργεια που «παραβιάζει όλες τις διεθνείς συνθήκες» για καταστάσεις πολέμου. Στο μεταξύ, ανταποκριτής του πρακτορείου Ρόιτερ στην πόλη Γκόρι ανέφερε ότι ένα ρωσικό μαχητικό αεροπλάνο έριξε μία βόμβα σε μία πενταόροφη πολυκατοικία στην γεωργιανή αυτή πόλη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι. Οπως είπε, είδε πέντε πτώματα στα συντρίμμια του κτιρίου ενώ αρκετοί στρατιώτες μετέφεραν με τζιπ τους τραυματίες σε νοσοκομείο..»
Ισως οι Γεωργιανοι πληρωνουν ακριβα τα αποτελεσματα του Δημοψηφισματος της 5ης Ιανουαριου 2008, οπου σε ποσοστο 72,5% τολμησαν και ψηφισαν υπερ της ενταξεως τους στο ΝΑΤΟ ή και την ευπιστια τους. Εν πασει περιπτωσει το τιμημα της ελευθεριας ειναι αιματηρο ακομη στον αιωνα μας, εστω και αν οι Βομβες ειναι «ειρηνικες». Ισως οι ισορροπιες μεταβαλλονται, ισως δεν εκτιμησαμε ποτε οσο επρεπε την Ειρηνην...
Ομως αυτη τη στιγμη δεν θα εξετασουμε ουτε θα σταθουμε στο πως και διατι.
Αλλα οτι την Ολυμπιακη Φλογα εσβυσαν οι Βομβαρδισμοι την ιδια μερα που εφτασε στο Πεκινο.
Οι Ρωσσοι δεν σεβασθησαν την Ολυμπιακη Εκεχειρια , συνθηκη εκ των ων ουκ ανευ για την συμμετοχη στους Ολυμπιακους αγωνες. Θα μπορουσαν ισως να εκαναν μερικες μερες υπομονη.. Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ που θελει «να τηρηση το συνταγμα της Ρωσιας και να προστατεψη τους απανταχου του κοσμου Ρωσους πολιτες» αλλα και ο καλοσυνατος Πουτιν που «δεν μπορει να συγκρατηση τους εθελοντες της Ρωσιας» που σπευδουν στην Οσετια.. .
Ετσι η ΔΟΕ μια ενεργεια εχει την αμεση υποχρεωσι να εκτελεση. Να απαγορευση την συμμετοχη της Ρωσικης Αθλητικης ομαδος στους Ολυμπιακους του Πεκινου, χωρις καμμια συζητησι και να επιβαλλει το αναλογουν προστιμο..Ποιο ειανι αυτο?
Ακριβως οπως εξιστορει ο Θουκυδιδης, οτι δηλαδη απαγορεύτηκε στους Λακεδαιμόνιους η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από την επίθεσή τους σ' ένα φρούριο του Λέπραιου -πόλη της Ήλιδας- κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας, ενω το προστιμο που τους επεβληθη τοτε ηταν 2.000 μνες, για κάθε στρατιώτη, όπως όριζε ο νόμος. Εν τω προκειμενω θα μπορουσε η ΔΟΕ να επεκτεινη το προστιμο και για τις «ειρηνικες» βομβες, τα «ερπυστριοφορα» τα αεροπλανα και βεβαιως και για τις πολεμικες κραυγες των πολεμοχαρων ηγετων.
Που αυτες, περισσοτερο εξ ολων, οι πολεμικες κραυγες και οι ογκανισμοι, προσβαλλουν την Ολυμπιακη Εκεχειρια και αποδεικνυουν ποσα χρονια πισω απο τους Ολυμπιακους της Αρχαιοτητος ειναι οι σημερινοι Κανιβαλλοι του Κοσμου μας...
ΙΑΣΩΝ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]