Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε άδεια οι βούλγαροι στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στο Ορμένιο


Οι Βούλγαροι μας λένε

τι να κάνουμε!!!


Σε άδεια ήταν οι τρεις Βούλγαροι πολίτες, οι οποίοι συνελήφθηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα κοντά στο Ορμένιο,όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Βουλγαρίας με αφορμή τη σύλληψη και καταδίκη σε δεκαπέντε μήνες φυλάκιση δύο Βούλγαρων στρατιωτικών με την κατηγορία, ότι φωτογράφιζαν στρατιωτική μονάδα κοντά στο Ορμένιο.

«Από τους τρεις συλληφθέντες Βούλγαρους πολίτες, οι δύο είναι επαγγελματίες στρατιωτικοί στο βουλγάρικο στρατό με βαθμό λοχία και στρατιώτη,αντίστοιχα. Οι ίδιοι βρίσκονταν στην Ελλάδα ως τουρίστες, στη διάρκεια της τακτικής ετήσιας άδειας τους. Στην Ελλάδα βρίσκονταν ως ιδιωτικά πρόσωπα ενώ η παραμονή τους δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με το επάγγελμα τους», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του βουλγαρικού υπουργείου Άμυνας.

Το βουλγαρικό υπουργείο Άμυνας ζήτησε με επιστολή του από το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας να ληφθούν μέτρα για άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και να υπάρξει ενημέρωση από τον ακόλουθο Άμυνας της ελληνικής πρεσβείας στη Σόφια, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Ο υπουργός Άμυνας αναμένει να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες εκ μέρους των αρμόδιων αρχών στη βάση του σεβασμού των αρχών και των κανόνων του διεθνούς δικαίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]