Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με Μάθιου Νίμιτς

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, που βρίσκεται στο Αγιον Όρος για τον εορτασμό της αμφιχιλιετηρίδας από την Κοίμηση του Αγ. Νήφωνος, είχε το πρωί στη μονή Διονυσίου, ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στην Αθωνική Πολιτεία.

Στη συνάντηση πήραν μέρος και ο πρέσβυς Αδαμάντιος Βασιλάκης, που συνοδεύει τον κ. Νίμιτς στο ταξίδι του στο Αγιον Όρος, καθώς και ο μητροπολίτης Αυστρίας Μιχαήλ.

«Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, του έδωσα μία περίληψη για τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται ανάμεσα στα Σκόπια και την Αθήνα. Ο Παναγιώτατος με ενθάρρυνε και μου έδωσε στήριξη για τη συνέχιση της αποστολής μου» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Νίμιτς.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες και ζητήματα που αφορούν τις ορθόδοξες εκκλησίες στην περιοχή, την ειρήνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]