Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέοι οικονομικοί ορίζοντες στο διεθνές εμπόριο ανοίγονται από τον Γκρούεφσκι


Είναι η μα@ακία εξαγώγιμο προϊόν;

Ο "γκουρού" των Βαλκανίων, Γκρούεφσκι, καταβάλει

υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το αποδείξει!!!


Ανάστατοι οι οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδας, αλλά παράγοντες της διεθνούς οικονομίας παρακολουθούν το τόλμημα του πρωθυπουργού των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος απεφάσισε να μιμηθεί την πολιτική των ΗΠΑ και να εξάγει το πολυτιμότερο αγαθό του εγκεφάλου ΤΟΥ και της γενικότερης πολιτικής του δράσης, την Μα@ακία!!!
Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται ανά τον κόσμο, από ειδικούς και μη, αλλά ιδιαίτερα χαακτηριστικά, ποιοτικά και ποσοτικά, συναντώνται στην Βαλκανική τα τελευταία 200 χρόνια!
Η αγωνία για το αποτέλεσμα του τολμήματος του κ. Γκρούεφσκι καθημερινά σπάει νέα ρεκόρ. Βλέπετε, το να μπορέσει ένα μικρό κράτος, που διαθέτει αρκετούς ειδήμονες επί του συγκεκριμένου, να τολμήσει κάτι τέτοιο, θεωρείται το λιγότερο ως θράσος απέναντι σε μεγάλες δυνάμεις, του χώρου, όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία!!!
Αναμένοντας τα αποτελέσματα του εγχειρήματος, να ευχηθούμε από την πλευρά μας καλή επιτυχία στον "γκουρού" του συγκεκριμένου θέματος στον κ. Γκρούεφσκι, ο οποίος δήλωσε πως πρόκειται για ομαδική προσπάθεια του επιτελείου του!!!
Επίσης, στους εντός της Ελλάδας λάτρεις του κ. Γκρούεφσκι, αλλά και του "αθλήματος" γενικότερα, ευχόμαστε "και εις ανώτερα"!!!
Εμείς, οι υπόλοιποι "μη ταλαντούχοι", "μη ειδικοί", παρακολουθούμε επίσης με αγωνία τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονται και από τους ειδικούς της χώρας μας επάνω στο συγκεκριμένο θέμα...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]