Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γκρούεφσκι απέδειξε ότι είναι ρατσιστής!


Γέμισε με επιστολές
ολόκληρο τον κόσμο!!!

Ατέλειωτο έγινε το γαϊτανάκι των επιστολών του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, αφού, όπως γνωστοποιήθηκε χθες το βράδυ από τα Σκόπια, τις τελευταίες μέρες έχει στείλει επιστολές στο ΝΑΤΟ, στον ΟΑΣΕ, σε όλες τις χώρες-μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, σε όλες τις χώρες μέλη του G8 και αλλού.
Πολιτική κίνηση; Ίσως...
Ρατσιστική κίνηση; Απόλυτα...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
Με τις επιστολές αυτές ο πρωθυπουργός των Σκοπίων απέδειξε ότι δεν τον ενδιαφέρει η ουσία, αλλά η επιδεικτική συνουσία!!!
Γιατί; Επειδή τις έστειλε σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, αποκλείοντας όλους όσους θα ήθελαν ίσως να ενημερωθούν σχετικά με τις προσωπικές του απόψεις... Εκτός και εάν ακόμη και ο ίδιος πιστεύει ότι οι απόψεις και οι θέσεις του ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ κανέναν άλλο πλην ορισμένων...
Πάντως, ο φίλος μου ο Θανάσης, η κολλητή του η Πετρούλα και ο περιπτεράς της γειτονιάς μου δηλώνουν πλέον ευθαρσώς ότι δεν ανέχονται να μην τους στέλνει επιστολές ο συγκεκριμένος δημοκρατικός (κατά δήλωσιν του ιδίου) πρωθυπουργός!!!
Ανένδοτο αγώνα ανακοίνωσαν οι παραπάνω (μη παραλήπτες των επιστολών) και παρά τις προσωπικές παρεμβάσεις μου δεν πιστεύουν πλέον στην δημοκρατία και καταγγέλουν ως μέλος του ΔΡΚ (Διεθνές Ρατσιστικό Κίνημα) τον πρόεδρο της ΧΧΟετΘηΙ (Χώρα Χωρίς Όνομα επειδή το Θέλησε η Ίδια) Νίκολα Γκρούεφσκι.
Ζητήθηκαν δηλώσεις από τον Νέλσον Μαντέλα αλλά και από τον Αγωνιστή Πρόεδρο των Ομοφυλοφίλων Ελλάδος κ. Βαλλιανάτο. Ο τελευταίος μάλιστα διέκοψε την συγγραφή του νέου του βιβλίου "Η Ζωή είναι μία τρύπα που θέλει γέμισμα" προκειμένου να τοποθετηθεί μέσα από 24σέλιδη ανακοίνωση που θα δοθεί λίαν συντόμως στην διεθνή κοινότητα από το GayChannel.
"Ξεχωρίζει τους ανθρώπους, τους επιλέγει με κριτήρια εξουσίας και αυτό δείχνει έναν ανέντιμο, ανήθικο και πλήρως υποδουλωμένο στη Νέα Τάξη πρωθυπουργό", δήλωσε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε να πίνει το ποτό του με νεαρά Ουκρανή, αποδεικνύοντας από την πλευρά του ότι δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους από το χρώμα ή τις ιδεολογίες. Διαρρέουσες πληροφορίες περί τον κ. Τσίπρα, πάντως, αναφέρουν ότι η επιλογή της μελαχροινούλας (για την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο στην εορτή της δημοκρατίας στην Ελλάδα), έγινε επειδή δεν διέθετε βραδυνό (μαύρο) κοστούμι ο κ. Τσίπρας και συνδύασε την παρουσία του με το βελούδινο μαύρο της Δομηνικανής νεαράς...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]