Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλα ισοπεδώνονται… Τι ετοιμάζεται;




Οι πολιτικοί λαδώνονται…
Δεν αποτελεί είδηση.
Οι πολιτικοί ΔΕΝ λαδώνονται,
θα ήταν η μεγαλύτερη είδηση όλων των εποχών!!!


Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτόν τον θόρυβο των τελευταίων μηνών για τα λαδώματα. Όλοι τα έχουν βάλει με την SIEMENS και κάθε εταιρεία η οποία προσπαθεί να κάνεις δουλειές, δηλαδή, να κερδίσει χρήματα.
Όλοι έπεσαν και λένε και λένε και λένε. Και ελάχιστοι, όπως παρατηρώ, είναι αυτοί που λένε αυτό που οφείλουν να πούνε. Δηλαδή, ότι η πολιτική των πολιτικών μας έχει να κάνει ΜΌΝΟ με το προσωπικό τους όφελος.
Δεν είναι δυνατόν να ζητούν από τον Έλληνα να σφίγγει συνέχεια το ζωνάρι επί 25 χρόνια, προφασιζόμενοι πολιτική λιτότητας προκειμένου να ξεπεραστούν οικονομικά προβλήματα και από την άλλη (από τη δική τους μεριά) η πολυτέλεια, η χλιδή, η διαφθορά και ο υπερπλουτισμός να έχουν γίνει στόχος και τρόπος ζωής.
  • Πόσοι πολιτικοί σήμερα μπορούν να καταθέσουν τα οικονομικά τους στοιχεία και να ζητήσουν να πραγματοποιηθεί και έλεγχος πραγματικός, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν καταθέτουν αληθινά ή ψευδή στοιχεία;
  • Πόσοι πολιτικοί σήμερα μπορούν να δικαιολογήσουν, το γεγονός, πως είναι πλούσιοι σε αντίθεση με τους (περισσότερους) Έλληνες οι οποίοι κάθε μέρα γίνονται και φτωχότεροι;
  • Πόσοι πολιτικοί σήμερα μπορούν να αντικρούσουν τον (αποδεδειγμένο) ισχυρισμό, ότι έχουν αποτύχει στην εκπροσώπηση του λαού και των συμφερόντων του;
Δεν φταίει η κάθε SIEMENS για το σημερινό χάλι της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Ο κάθε επιχειρηματίας προσπαθεί να κλείσει δουλειές προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη του. Και στην προσπάθειά του αυτή ψάχνει να βρει κάθε δυνατό τρόπο προκειμένου να επιτύχει το ποθητό αποτέλεσμα. Και όταν βρίσκει τους πρόθυμους να τον βοηθήσουν, επόμενο είναι να τους δίνει και κάποιο ποσοστό για να τους βοηθήσει να εξασφαλίσουν και τα τρισέγγονά τους!!!
Δυστυχώς, το πολιτικό σύστημα, αλλά και η δικαιοσύνη, ασθενούν σοβαρά και δεν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο υπάρχουν. Δηλαδή, την διασφάλιση των συμφερόντων των πολιτών.
Έχει χαθεί κάθε έννοια δικαίου και ο Έλληνας πολίτης εισπράττει σήμερα (πέρα από την αύξηση των φόρων προκειμένου να πληρώνονται οι μίζες) ένα γερό μάθημα: «Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε επιθυμείς εάν είσαι πολιτικός ή έχεις πραγματικά μεγάλες καταθέσεις».
Και δεν θέλω να ακούω πλέον την «πιπίλα» των πολιτικών μας: «Πρέπει να δημιουργηθεί εξεταστική επιτροπή», γιατί απλά θα θυμίσω μία ρήση του γέρου Γεωργίου Παπανδρέου: «Εάν θέλεις να αποκρύψεις και να κουκουλώσεις ένα θέμα, τότε κάνεις μία εξεταστική επιτροπή».
Ισοπεδώθηκαν λοιπόν τα πάντα. Και συνεχίζουν να ισοπεδώνονται!!! Και ο τρόπος που έχει γίνει αυτή η ισοπέδωση κινεί υποψίες πως έχει γίνει με προμελέτη, σχεδιασμό και απόλυτη στόχευση στην κατάργηση κάθε πολιτικού συστήματος, κάθε αίσθησης περί δικαίου, κάθε οικονομικού συστήματος και γενικότερης κατάρρευσης των ηθικών αξιών.
  • Προς τι όμως η συγκεκριμένη μεθόδευση;
  • Ποιος έχει να κερδίσει από μία χαοτική κατάσταση, η οποία παρατηρείται ως παγκόσμια τάση;
  • Τι μέλλει γενέσθαι αύριο;
  • Γιατί οι λαοί δεν αντιδρούν;
  • Τι είναι αυτό που έρχεται;

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. απλα ολα καποτε πεθαινουν λειωνουν διαλυονται στα εξ ων συνετεθησαν

    ευτυχως δε λες? ο θανατος ειναι ο καλυτερος φιλος της ζωης!

    τωρα, σε ενα χαοτικο συτημα ποιος μπορει να σχεδιασει να προβλεψει να κατευθυνει? μαλλον κανεις!

    ευτυχως και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]