Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθησαν και άλλοι αξιωματικοί στην Τουρκία με την κατηγορία της κατασκοπίας!


Κατασκοπία υπέρ άγνωστης χώρας!!!

του Σάββα Καλεντερίδη

Οκτώ αξιωματικοί της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, ανάμεσα στους οποίους ένας σμήναρχος, ένας επισμηναγός και δυο υποσμηναγοί, συνελήφθησαν στη 2η Τακτική Αεροπορική Δύναμη της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Ντιγιάρμπακιρ (2nci Hava Kuvvet Komutanligi), με την κατηγορία της κατασκοπίας εις βάρος της Τουρκίας και υπέρ τρίτης χώρας.
Οι συλληφθέντες αξιωματικοί προφυλακίστηκαν μετά από απόφαση του στρατιωτικού εισαγγελέα και μεταφέρθηκαν στην Άγκυρα.
Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες αξιωματικοί διέρρεαν στρατιωτικά μυστικά και πληροφορίες σε "τρίτη χώρα", μέχρι που έγιναν αντιληπτοί από τη στρατιωτική υπηρεσία αντικατασκοπίας.
Δύο από τους οκτώ συλληφθέντες αξιωματικούς κατάγονται από τους νομούς Μους και Μπίτλις, που κατοικούνται κυρίως από κουρδικούς πληθυσμούς.
Για το θέμα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: ANF NEWS AGENCY

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]