Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επίθεση στο Αμερικανικό προξενείο ήταν δώρο για τους αντιπάλους του Ερντογάν


«Το λουτρό αίματος στο αμερικανικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης και η απαγωγή των τριών Γερμανών ορειβατών από το PKK οξύνουν το ήδη τεταμένο κλίμα στην Τουρκία», παρατηρεί η γερμανική Frankfurter Rundschau:

«Μετά την απαγωγή των Γερμανών από το PΚΚ οι αντίπαλοι του Ερντογάν θα κατηγορήσουν ξανά την κυβέρνηση για ολιγωρία έναντι των Κούρδων ανταρτών.

Η επίθεση στην Κωνσταντινούπολη διαθέτει όμως περισσότερη, εκρηκτική δυναμική: Εάν διαπιστωθεί ότι οι δράστες προέρχονται από φονταμεταλιστικούς κύκλους, τότε θα είναι μάννα εξ ουρανού για τους αντιπάλους του Τούρκου πρωθυπουργού».

Για το ίδιο θέμα, η επίσης γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung γράφει τα εξής: «Οι τρομοκράτες ξαναχτυπούν στην Κωνσταντινούπολη, αυτή τη φορά το αμερικανικό προξενείο. Σχεδόν ταυτόχρονα απήχθησαν μάλλον από αντάρτες του PΚΚ τρεις Γερμανοί ορειβάτες κοντά στο Αραράτ.

Η απαγωγή ενδέχεται να είναι η απάντηση του ΠΚΚ στις γερμανικές αρχές λόγω της αντιμετώπισης της δράσης του στην επικράτειά τους.

Για τους δράστες στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν μόνον εικασίες. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι δεν λείπουν οι εχθροί των ΗΠΑ στην Τουρκία».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]