Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γκρούεφσκι προσπαθεί να αλλάξει το αντικείμενο συζητήσεων στο Σκοπιανό!

Απάντηση Αντώναρου:

Συγκεκριμένο το αντικείμενο

της διαπραγμάτευσης

Μετά από τις διαρροές που αναφέρθηκαν σε προηγούμενη ανάρτησή μας, αλλά και στον Ελληνικό Τύπο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος προχώρησε σε απάντηση, που διόλου δεν θα ευχαριστήσει τους υπηρέτες του Μπους και του Σόρος.
«Οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται με συγκεκριμένο αντικείμενο και όποιος προσπαθήσει να το αλλάξει ή να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι κάτι άλλο συζητείται δεν θα έχει καμία τύχη».
Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ερωτηθείς για τις αναφορές του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι, ο οποίος έθεσε θέμα μειονοτήτων στην Ελλάδα.
Σημειώνεται πως σήμερα το απόγευμα ο διαπραγματευτής της ΠΓΔΜ για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων θα έχει συνάντηση με το μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς στη Νέα Υόρκη.

Τα Σκόπια αλλάζουν τον πρέσβη τους στην Αθήνα

Αλλάζουν τον πρεσβευτή της ΠΓΔΜ στην Αθήνα9 Ιουλίου 2008.
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr μετά τον Αύγουστο, αναμένεται αντικατάσταση του πρέσβη της ΠΓΔΜ στην Αθήνα, Μπλαγκόι Χατζινσκι, ο οποίος είναι παλαιό στέλεχος του σοσιαλιστικού κόμματος και ανήκει στο περιβάλλον του προέδρου της χώρας Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.
Η αντικατάσταση του πρέσβη στην Αθήνα, αναμένεται να δημιουργήσει νέες τριβές στις σχέσεις του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και του προέδρου της ΠΓΔΜ, που ήδη μέχρι σήμερα έχει αρνηθεί να υπογράψει το διορισμό των νέων πρεσβευτών σε Ινδία και Ισραήλ.
Ο πανίσχυρος πλέον πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, επιδιώκει την τοποθέτηση δικών του ανθρώπων, που συμφωνούν απόλυτα με την εθνικιστική πολιτική του, σε θέσεις «κλειδιά» όπως η πρεσβεία στην Αθήνα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]