Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κομμουνιστικό παιδομάζωμα στη Μακεδονία



Πότε άραγε το ΚΚΕ θα βρει το κουράγιο να μιλήσει για το κατάμαυρο παρελθόν του;


Πότε θα βρει το κουράγιο να καταδικάσει μερικά από τα πιο άρρωστα εγκλήματα κατά του ανθρώπου για τα οποία ευθύνεται;
Πότε επιτέλους θα ζητήσουν ΣΥΓΝΩΜΗ για τον θάνατο, τη δυστυχία και τη διχόνοια που σκόρπισαν στη χώρα μας στο όνομα του Στάλιν;
Πότε θα βγουν να μιλήσουν ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ για το παιδομάζωμα ;
Πότε επιτέλους θα παραδεχθούν ότι ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ;
Πότε θα παραδεχθούν ότι Δημοκρατία σημαίνει εκλογές, ότι ελευθερία του λόγου σημαίνει πολυφωνία κι όχι μόνο κομματικά έντυπα;;;
Πότε θα παραδεχθούν ότι ελευθερία ΔΕΝ σημαίνει να πυροβολείς πισώπλατα και να εκτελείς εν ψυχρώ όσους αποπειράθηκαν να εγκταλείψουν τους κομμουνιστικούς παραδείσους;;;
Πότε θα παραδεχθούν ότι ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό σύστημα δεν απαλλάσσει τον λαό από τους κλέφτες και τους ψεύτες;
Ας γυρίσουμε στο θέμα μας όμως που είναι η Μακεδονία. Κι επειδή τον τελευταίο καιρό ακούμε από τους Σκοπιανούς ... για τους "Μακεδόνες" που "έδιωξε" (!) η "ναζιστική" Ελλάδα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει για την βρώμικη αυτή υπόθεση θα σας παραθέσουμε μερικές σελίδες από το βιβλίου ενός Εδεσσαίου Στρατηγού ε.α , του κ.Κων.Νούσκα που ήταν ενήλικος όταν συνέβησαν αυτά τα δραματικά γεγονότα. Ακόμα και οι Σκοπιανοί, όταν αναφέρονται στο παιδομάζωμα ΠΟΤΕ δεν μιλούν για κομμουνιστές αλλά για Έλληνες διότι ξέρουν ότι ανέκαθεν οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ των εχθρών της Ελλάδας είναι στην αριστερά . Κι αυτός είναι ο λόγος που τοποθέτησαν τη Ναζιστική σβάστικα στην Ελληνική σημαία ενώ γνωρίζουν ότι ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ οι ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ είχαν ανάμιξη στο δράμα των γονέων τους. θα αρκούσε η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο για να καταδειχθούν οι πραγματικοί ένοχοι που όμως τώρα είναι σύμμαχοι στη Σκοπιανή προπαγάνδα (μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ πάντα καθώς το σύγχρονο ΚΚΕ δείχνει ότι καταλαβαίνει πλεόν την ουσία του Μακεοδνικού Ζητήματος ).
Λαμβάνοντας υπόψη το μικρό της ηλικίας των προσφύγων και τη δύναμη της κομμουνιστικής προπαγάνδας ... τέτοια ΑΛΛΟΙΩΣΗ της ιστορικής μνήμης από τους Σκοπιανούς πρέπει να την θεωρούμε αναμενόμενη.
Επίσης ΠΟΤΕ δεν αναφέρονται στο γεγονός ότι τον ίδιο δρόμο πήραν με το ζόρι πολλοί ΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μερικοί εκ των οποίων βρίσκονται στα Σκόπια και το Ελληνικό χιουμοριστικό κράτος μας τους έχει καταχωρημένους ως Σλαβομακεδόνες ενώ κατάγονται από τη Λάρισα ή είχαν πολεμήσει στο Αλβανικό μέτωπο!
Η συνέχεια εδώ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]