Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μ. Νίμιτς: Οι συνομιλίες εστιάζονται στο θέμα της ονομασίας


Οι συνομιλίες (Ελλάδος - ΠΓΔΜ) στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών εστιάζονται στο θέμα της ονομασίας, ξεκαθάρισε ο ειδικός διαμεσολαβητής του γ.γ. του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, σε αποκλειστική συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην ηγεσία των Σκοπίων.
«Όλα αυτά τα χρόνια εγέρθηκαν διάφορα θέματα και από τις δυο πλευρές, αλλά οι συνομιλίες επικεντρώνονται στο θέμα του ονόματος, βάσει των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών και της ενδιάμεσης συμφωνίας», ανέφερε ο Αμερικανός διπλωμάτης και προέτρεψε τα Σκόπια να ρίξουν τους τόνους.
Όπως είπε, οι συνομιλίες θα συνεχιστούν και τον Αύγουστο, ενώ σημείωσε πως Αθήνα και Σκόπια έχουν δείξει εποικοδομητικό πνεύμα σε σειρά προτάσεων που παρουσίασε ο ίδιος, ωστόσο όπως υπογράμμισε, χρειάζεται ακόμη δουλειά για να πούμε ότι βρισκόμαστε κοντά σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]