Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΠΓΔΜ - Δεν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές ο Μπ. Τσερβένκοφσκι


Βλέπει το τέλος των Σκοπίων!!!



Την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές, που θα γίνουν σε ένα χρόνο, γνωστοποιεί ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Ντέβνικ" των Σκοπίων.

"Δεν θα θέσω υποψηφιότητα στις επόμενες προεδρικές εκλογές. Η απόφασή μου είναι οριστική και για αυτό το λόγο τη γνωστοποιώ", τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τσερβένκοφσκι στη συνέντευξή του, αποσπάσματα της οποίας μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, "ΜΙΑ".

Διευκρινίζοντας τον λόγο της απόφασής του, ο κ. Τσερβένκοφσκι τονίζει - μεταξύ άλλων - ότι η απόφασή του δεν αποτελεί "προϊόν" ορισμένων δημοσκοπήσεων που φέρουν το VMRO - DPMNE και τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι να έχουν μεγαλύτερη δημοτικότητα, αλλά από την αδυναμία να συνυπάρξει με την κυβέρνηση, καθώς - όπως είπε - διαφωνεί σε μια σειρά βασικών θεμάτων.

"Δεν θέλω να συμμετάσχω και να μοιραστώ την ευθύνη σε μία πολιτική, η οποία, κατά την άποψή μου, θα προκαλέσει - στο μέλλον - βαριά επακόλουθα στη χώρα", υπογραμμίζει ο κ. Τσερβένκοφσκι

Θα πάει στη Φλώρινα

ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ένδειξη της καθοδήγησης που υπάρχει από τη σκοπιανή ηγεσία στις εκδηλώσεις που σχεδιάζουν οι λεγόμενοι «Αιγαιάτες Μακεδόνες» στη Φλώρινα, το Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστό ότι παρών θα είναι και ο ίδιος ο πρόεδρος της FΥRΟΜ Μπράνκο Τσερβενκόφσκι.
Στη διάρκεια των εκδηλώσεων, που στο επίκεντρό τους θα έχουν τις διεκδικήσεις που διατύπωσε και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Νίκολα Γκρουέφσκι στην επιστολή του προς τον Κώστα Καραμανλή- αναγνώριση «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα και επιστροφή περιουσιών στους «Μακεδόνες» πρόσφυγες του Εμφυλίου- ο κ. Τσερβενκόφσκι θα εκφωνήσει και ομιλία. Το περιεχόμενό της, όπως εύκολα εικάζεται, θα έχει να κάνει με τις αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπιανών. Παρών θα είναι και ο πρόεδρος της σκοπιανής Βουλής. Η έλευσή των αξιωματούχων της Σκοπίων δημιουργεί, λένε διπλωματικές πηγές, ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να υπάρξει μέριμνα από ελληνικής πλευράς ώστε να μην έχουμε συγκρούσεις .

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]