Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χτύπησαν και το βιβλιοπωλείο "Νέα Θέση"



Μόνο φασίστες και εχθροί

του πολιτισμού καίνε βιβλία

Το τέταρτο κατά σειρά βιβλιοπωλείο σε διάστημα 10 ημερών χτύπησαν οι γνωστοί-άγνωστοι των Εξαρχείων. Οι "απόφοιτοι χημικοί" όπως τους αποκαλεί ο Λαζόπουλος για να δικαιολογεί τις πράξεις τους χτύπησαν ένα ακόμη βιβλιοπωλείο μέσα στο κέντρο της Αθήνας.
Φυσικά Αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά... αντίδραση από όλους τους ψευτοδημοκρατές καμία... δήλωση από τους δήθεν ευαίσθητους καμία... και περιμένουμε από ώρα σε ώρα τo indymedia και τα λοιπά δεκανίκια τους να βαφτίσουν και αυτήν την επίθεση ως άλλη μία επαναστατική ενέργεια!!!
Θα τρίζουν τα κόκκαλα των επαναστατών ανά τον κόσμο αφού εδώ στην Ελλάδα φθάσαμε στο σημείο κάποιοι να βαφτίζουν το κάψιμο, το σπάσιμο και την κλοπή ως δράση... ενέργεια... και επαναστατική κίνηση...
Λαζόπουλε και όλοι εσείς εκεί στην Κουμουνδούρου που δεν τους στηρίζετε επίσημα αλλά ανεπίσημα τους στηρίζετε και τους δικαιολογείτε... να τους χαίρεστε!!!
Και φυσικά ούτε αυτό το χτύπημα ήταν τυχαίο χρονικά... εύγε.. άξιοι οι μισθοί σας!
Εχθές γράφαμε αυτό Στήριγμα στο σύστημα θα δώσουν οι γνωστοί-άγνωστοι διαβάστε και θα καταλάβετε... δεν θα σταματήσουν εκεί... γιατί απλά δεν υπάρχει κράτος.
Δεν πολεμούν το σύστημα... ούτε το ανύπαρκτο κράτος... πολεμούν τον λαό και την κοινωνία...
ΑΠΟ GREEK ALERT
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]