Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έφεση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την λειτουργία των "τουρκικών συλλόγων" στη Θράκη


Τώρα το έμαθε η Ντόρα;

Η Ελλάδα πρόκειται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με τη λειτουργία αποκαλούμενων «τουρκικών συλλόγων» στη Θράκη, δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, στη διάρκεια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε.
Για την Τουρκία και το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα αμοιβαιότητας στον σεβασμό και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσθέτοντας ότι η Αγκυρα οφείλει να συμμορφωθεί με τις σχετικές υποχρεώσεις.
Ως ένα δύσκολο περιβάλλον σε «περίοδο ρευστότητας, η διάρκεια της οποίας δεν φαίνεται ότι θα είναι σύντομη», περιέγραψε η υπουργός Εξωτερικών τη διεθνή κατάσταση. Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι, με βάση τα νέα δεδομένα διεθνώς, στις γνωστές, σταθερές στρατηγικές επιλογές της χώρας μας για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, θα πρέπει να γίνουν οι όποιες αναγκαίες προσαρμογές στο τακτικό επίπεδο των επιμέρους χειρισμών.
Άργησε αλλά το εμαθε επιτέλους και η Ντόρα ότι μας "καταδίκασαν" για την λειτουργία αυτών των συλλόγων. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε... Έχει τους πληροφοριοδότες της που της τα λένε όλα εγκαίρως!!!
Α ρε πίσσα και πούπουλα που χρειάζεστε... πίσσα και πούπουλα... και μετά άδειασμα στο Σύνταγμα...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]