Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και μετά το Κτηματολόγιο τι; Τα μέτρα που πρόκειται η σημερινή κυβέρνηση να εφαρμόσει...

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!

Λαμβάνοντας την λειτουργία του Κτηματολογίου και την επιτυχημένη έως τώρα είσπραξη του χαρατσιού των 35 euro, η κυβέρνηση σχεδιάζει τα εξής μέχρι το 2012:
Κάτεργα
Η απόλυτη λύση στο ακανθώδες πρόβλημα της ανεργίας. Άνεργοι, υποαπασχολούμενοι και χαμηλόμισθοι έχουν νέες προοπτικές με αυτό το μέτρο. Διαθέτοντας τον εαυτό τους για μια δεκαετία τουλάχιστον στην υπηρεσία του κράτους, εξασφαλίζουν μια σίγουρη επιβίωση με τις νέες θέες εργασίας: Γ' βοηθός ανθρακωρύχου, πειραματόζωο, δοκιμαστής ναρκοπεδίου. Προοπτικές εξέλιξης σίγουρες με ανοιχτή πιθανότητα διορισμού στο δημόσιο σε ανάλογες ειδικότητες (Β' βοηθός καθαρίστριας, δοκιμαστής ηλεκτροφόρου καλωδίου υψηλής τάσης κλπ).
Κώνειο
Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα πλέον κατοικείται από γέροντες μη παραγωγικούς που κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα με τις συντάξεις και τις ασφαλιστικές αποδοχές (φάρμακα, νοσηλείες κλπ). Η κυβέρνηση φροντίζει να μείνει πιστή στο αρχαίο ιδανικό, όπου οι γέροντες της Αρχαίας Αθήνας όταν συμπλήρωναν το 65ο έτος της ηλικίας τους έπιναν το κώνειο.
Έτσι, με αυτό το νόμο η χώρα θα αποτελείται μόνο απο υγιή, "παραγωγικά" άτομα. Το κράτος γίνεται πλέον σύγχρονο και ισχυρό, αφού πλέον δεν θα καταβάλλονται συντάξεις. Το σύστημα υγείας εκσυγχρονίζεται (δεν υπάρχουν πλέον ράντζα και πολύωρες αναμονές από τον κάθε σκατόγερο που περιμένει να του γράψει ο γιατρός το τάδε φάρμακο).
Παιδομάζωμα
Με το ριζοσπαστικό αυτό μέτρο τα περιττά βάρη στην οικογένεια εκμηδενίζονται. Το κράτος αναλαμβάνει να ξεφορτωθεί το ανεπιθύμητο μούλικο, το οποίο το προωθεί άμεσα στα σκλαβοπάζαρα της Ασίας (σε εργοστάσιο της Nike κατά προτίμηση). Η οικογένεια ανασαίνει οικονομικά, το ταμείο του κράτους γεμίζει, ενώ αυξάνεται και ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των πολυεθνικών.
Επιτόπια εκτέλεση
Άλλο ένα εξευγενισμένο μέτρο. Κάθε παράπτωμα πλέον, θα τιμωρείται με εκτέλεση: Από το κάπνισμα σε δημόσιο χώρο, μέχρι την δολοφονία κατά συρροή. Η ποινή θα επιβάλλεται επιτόπου από ειδικά εκπαιδευμένα πεζοπόρα τμήματα περιπολίας με φυσοκάλαμο (σεβασμός στο περιβάλλον πάνω απ 'όλα), χωρίς περιττές διαδικασίες. Παράλληλα, θα υπάρχουν και ειδικές διαμορφωμένες "μονάδες αξιοποίησης" (τα όργανα του εκτελεσθέντος θα προωθηθούν για μεταμοσχεύσεις με το απαραίτητο αντίτιμο).
Καταργούνται με αυτό τον τρόπο οι φυλακές και οι φυλακισμένοι και το κόστος συντήρησής τους. Το κράτος γίνεται οικονομικά εύρωστο και οι πολίτες νομοταγείς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η κυβέρνηση, με τον τσαμπουκά επιβάλλει την καταβολή τελών, τα οποία δεν θα έπρεπε να καταβάλουν οι πολίτες αφού αναφέρονται σε υποχρέωση της πολιτείας για τη δημιουργία Κτηματολογίου, για την οποία έχουν δοθεί άφθονα κοινοτικά κονδύλια.

    Επομένως, είναι παράνομη η επιβολή των τελών αυτών. Τίθεται το θέμα πλέον πώς οι πολίτες μπορούν (όταν θα έχουν πληρώσει) να ζητήσουν την αποζημίωσή τους από το Δημόσιο με τη διαδικασία της Αστικής Ευθύνης του Κράτους (άρθρο 105 του Εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα).

    Εδώ το κράτος κάνει τον τσαμπουκά, επειδή γνωρίζει ότι τα δικαστικά έξοδα θα είναι περισσότερα από το ποσό που θα έχει καταβληθεί ατομικά από τον κάθε ένα Έλληνα πολίτη.

    Ορισμένοι δικηγόροι στο έχουν σαν σύστημα να ζητούν από πελάτες τους - όταν προβλέπεται μακροχρόνια δικαστική διένεξη - να τους κάνουν μια εξουσιοδότηση με την οποία να δηλώνουν ότι θα ανταμείψουν το δικηγόρο, μετά την έκδοση τελεσίδικης απόφασης με το 4-5% του ποσού που θα κερδίσουν δικαστικά.

    Έτσι και ο πολίτης ξενοιάζει και ο δικηγόρος μαζεύει μερικές χιλιάδες ομοειδείς υποθέσεις (π.χ. επιστροφής φόρων που δεν έπρεπε να είχαν επιβληθεί)από στερεότυπες πολυ-φωτοτυπημένες αγωγές.

    Θα πρέπει τώρα να στίψουν το μυαλό τους οι δικηγόροι ως προς το "πως θα καταφέρουν να μαζέψουν μεγάλους αριθμούς πολιτών που να συνδέονται με το δεσμό της ομοδικίας" ώστε να αποφύγουν το σκόπελο των δικαστικών εξόδων και να εξασφαλίσουν μια περιουσία με το "φασούλι-φασούλι, γεμίζει το σακούλι".

    Βέβαια υπάρχει και η χριστιανική άποψη, όταν σου δώσει κάποιος ένα χαστούκι, να τον προσκαλέσεις να σου δώσει και άλλο ένα από το άλλο μάγουλο". Το είδαμε στην αποχή από τα γαλακτοκομικά και τα ζυμαρικά κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]