Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Νικολιτσόπουλο;

Μία απρόσμενη εξέλιξη στην ευρύτερη υπόθεση Ζαχόπουλου προέκυψε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν έγινε γνωστό ότι υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας από τον εργατολόγο Χρ.Νικολουτσόπουλο, αν και δεν είναι σαφές το τι ακριβώς συνέβη.

Απόπειρα αυτοκτονίας;
Συγκεκριμένα, οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την απόπειρα να έγινε στις 10.00 με ενα καλώδιο τηλεόρασης, μέσα στο κελί του στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πρόλαβαν να αντιδράσουν και αφού τον εμπόδισαν, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο των φυλακών όπου και παραμένει.

Μάλιστα, σύμφωνα με ένα δεύτερο σενάριο, αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα, καθώς είχε προηγηθεί άλλη την Κυριακή με τον ίδιο τρόπο, που απετράπη επίσης και στη συνέχεια ο εργατολόγος με δική του υπογραφή βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο κελί του. Παραδόξως, κατά το σενάριο αυτό, οι φύλακες δεν είχαν απομακρύνει το εργαλείο με το οποίο προσπάθησε να αυτοκτονήσει, και αυτός επανέλαβε την απόπειρα τη Δευτέρα!

Υπενθυμίζεται ότι ο εργατολόγος παραμένει προφυλακισμένος, όπως και η Ευδ.Τσέκου. Η τελευταία μάλιστα παραμένει στη γυναικεία πτέρυγα εδώ και σχεδόν έξι μήνες. Οι συνήγοροί τους έχουν πολλάκις ζητήσει την αποφυλάκισή τους. Η τελευταία απόρριψη τέτοιας αίτησης για τον κ.Νικολουτσόπουλο ήταν προ δύο περίπου εβδομάδων.

Ενημερωτικό σημείωμα του διευθυντή των φυλακών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Ενημερωτικό σημείωμα στο υπουργείο Δικαιοσύνης για την απόπειρα αυτοκτονίας του προφυλακισμένου για την υπόθεση Ζαχόπουλου εργατολόγου απέστειλε ο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το σημείωμα του διευθυντή, γύρω στις 11.40 σήμερα το πρωί ο δικηγόρος βρέθηκε κρεμασμένος στην πόρτα της τουαλέτας του κελιού του με θηλιά από καλώδιο κεραίας τηλεόρασης. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών και από εκεί στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού.

Ο διευθυντής των φυλακάων στο σημείωμά του αναφέρει ακόμη πως ο εργατολόγος την περασμένη Παρασκευή μετήχθη στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού με αιτιολογία καταθλιπτικό επεισόδιο και του υπεδείχθη φαρμακευτική αγωγή. Του προτάθηκε η παραμονή του στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, αλλά δεν δέχθηκε να παραμείνει υπογράφοντας σχετική δήλωση.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]