Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αρχιεπίσκοπος είναι άρρωστος - "Βγήκε ένα μαύρο σύννεφο μπροστά μου" δήλωσε ο ίδιος!!!

Είναι αλήθεια τελικά ότι ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ασθενεί;
Σε παλαιότερη ανάρτηση http://kostasxan.blogspot.com/2008/05/blog-post_7925.html είχαμε αναφέρει πληροφορίες που είχαμε από κύκλους της εκκλησίας.
Σήμερα, διαβάζουμε πως "υπέστη μπλακ - άουτ την ώρα που δοξολογούσε τα Άγια των Αγίων".
Ευχαριστούμε το Π.Σ. Θερμοπύλαι για την είδηση και την μεταφέρουμε αυτούσια:

"Υπέστη ξαφνικά «μπλακ άουτ» την ώρα που δοξολογούσε τα «άγια των αγίων» Κατατρόμαξαν οι παριστάμενοι

Σε συνέχεια των πληροφοριών ότι ο Αρχιεπίσκοπος πρόκειται να επισκεφθεί μεγάλο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο για εξετάσεις, η εντύπωση ότι κάτι πρέπει να συμβαίνει με την υγεία του Μακαριώτατου ήρθε να ενισχυθεί από το νέο επεισόδιο που κατεγράφη από αυτόπτες μάρτυρες στη Βέροια.
Το περιστατικό, που έγινε αντιληπτό και από πολλούς τηλεθεατές της ΕΤ3, που μετέδιδε απευθείας την περασμένη Κυριακή το αρχιερατικό συλλείτουργο που έλαβε χώρα στο βήμα του Αγίου Παύλου στη Βέροια, παρουσία 11 Μητροπολιτών, αφορούσε την αδυναμία ολίγων δευτερολέπτων του Αρχιεπισκόπου να συμμετάσχει στην ιερουργία.
Συνέβη την ώρα που ανέπεμπε ευχές υπέρ ιεραρχών και λαού όταν ενώ ο ιεροδιάκονος προηγούνταν στη μνημόνευση, ο κ. Ιερώνυμος φάνηκε να τα χάνει και να μην μπορεί να αρθρώσει λόγο.
Ήταν, για όσους το πρόσεξαν, κάτι σαν ένα στιγμιαίο «black out». Η μαρτυρία του ιδίου, όπως τη μεταφέρουν στενοί του συνεργάτες, που θέλησαν να πληροφορηθούν τι ένιωσε, ότι «ήταν σαν να βγήκε ξαφνικά ένα μαύρο σύννεφο μπροστά μου κι ούτε έβλεπα ούτε άκουγα», είναι χαρακτηριστική.
Όπως και να 'χει, επειδή το θέμα της υγείας του εκκλησιαστικού ηγέτη δεν είναι πλέον «ταμπού» και ενδιαφέρει τον κόσμο, ευχής έργο θα ήταν να μη συμβαίνει τίποτε ανησυχητικό.
Επίσης, σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν, σε αντίθεση με ό,τι έγινε με τον Χριστόδουλο, που μάλλον αδιαφορούσε για την υγεία του, ο κάθε Αρχιεπίσκοπος να δείχνει την αναγκαία επιμέλεια και να επιδιώκει να υποβάλλεται σε τακτικό ιατρικό έλεγχο."
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]