Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Παρουσία Σλαβοφώνων” στο βιβλίο Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ’ Γυμνασίου!

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι πολλές διορθώσεις μένουν να γίνουν ακόμη σε πολλά “δείγματα” του νέου προσανατολισμού των σχολικών βιβλίων που εισήχθησαν προς διδασκαλία στο ελληνικό σχολείο. Στην σελίδα 116 του βιβλίου Νεοελληνικής Γλώσας της Γ΄ Γυμνασίου παραμένουν τα υπολλείμματα προπαγάνδας υπέρ των εκσυγχρονιστικών απόψεων με αναφορά σε Σλαβόφωνους σε μια “πονηρή” εποχή που η Σκοπιανική προπαγάνδα πολεμάει λυσσαλέα να τεκμηριώσει την ύπαρξη “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα.


Βιβλίο Νεοελληνικής Γλώσσας Γ’ Γυμνασίου

Υπάρχουν και άλλα ”υπέροχα” αποσπάσματα από εφημερίδες που έχουν ειδικά επιλεχθεί για να εισαγάγουν τις τρυφερές συνειδήσεις των Νεοελλήνων στην αποδοχή του εθνικού αποχρωματισμού και των νεοσύστατων μειονοτήτων.

Τα δε κλασικά ελληνικά λογοτεχνικά κείμενα (πλην ολίγων αποσπασμάτων) έχουν απομακρυνθεί από τα μάτια των παιδιών, προκειμένου τα τελευταία να απολαύσουν μια περιήγηση στην εκσυγχρονιστική προπαγάνδα.

Μεταξύ άλλων γράφουν οι αξιότιμοι κ.κ.:

Χριστίνα Κουλούρη (σελ. 11)

koulouri.jpg

Παύλος Τσίμας (σελ. 53)

tsimas.jpg

Κώστας Σημίτης (σελ. 65)

simitis.jpg

Το “αριστούργημα” τούτο υπογράφουν οι “αξιότιμες” κυρίες: Ελένη Κατσαρού, Αναστασία Μαγγανά, Αικατερίνη Σκιά, Βασιλική Τσέλιου.

"Το Ιστολόγιο του Αντίβαρου"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]