Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΥΠΕΞ Σκοπίων: Ψάχνουν για άλλοθι οι Έλληνες

Όλα τα είχε η Μαριορή,

ο φερετζές της έλειπε...


Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, δήλωσε σήμερα πως ο τρόπος που σχολιάστηκε από την πλευρά της Ελλάδας το κήρυγμα του επικεφαλής της αποκαλούμενης «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» Στέφανου, κατά τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Κυρίλλου στη Ρώμη, ήταν αβάσιμος και είχε στόχο την εσωτερική πολιτική σκηνή.

«Οι Έλληνες πολιτικοί πάντα επιχειρούν να βρουν άλλοθι για να ξεκινήσουν μια διένεξη μαζί μας, παρόλο που οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτά που δηλώνουν. Πιστεύουν ότι η Μακεδονία απειλεί τα ελληνικά εδάφη τόσο όσο οι Γάλλοι πολίτες πιστεύουν ότι η χώρα τους απειλείται από το Λουξεμβούργο. Μοιάζει με το παραμύθι με το λύκο και το πρόβατο», δήλωσε σήμερα ο κ. Μιλόσοσκι σε δημοσιογράφους στην πόλη Μπίτολα (Μοναστήρι).

Τι να του πει τώρα κανείς! Να του πούμε πως, εάν πίστευαν πραγματικά οι Έλληνες πως απειλούνται από τα Σκόπια, αυτά θα είχαν ήδη πάψει να υπάρχουν; Να του πούμε πως τα "προπετάσματα καπνού" που πάει να σηκώσει, το "ρίξιμο της στάχτης στα μάτια" δεν πιάνει τελικά εμάς, αλλά στην ουσία τον απογυμνώνει και δείχνει την πραγματική του αγωνία, τους πραγματικούς του φόβους και πόθους;

Μπα, δεν θα πούμε τίποτε. Απλά θα αφήσουμε αυτή την "μουρίτσα" της πολιτικής (που πολύ μου θυμίζει "γερο-λαδά") να κριθεί εκ των πραγμάτων.

Γιατί, αγαπητέ κ. Μιλόσοσκι, όταν και ο λαός των Σκοπίων καταλάβει τι παιχνίδι του στήσατε εις βάρος των συμφερόντων του, με όλες αυτές τις προπαγάνδες και εθνικιστικές εξάρσεις, όταν νιώσει πως διαλέξατε τον συγκεκριμένο πολιτικό δρόμο για να εξυπηρετηθείτε παραμένοντας στην εξουσία του κρατιδίου, αλλά και εξυπηρετώντας συμφέροντα πολυεθνικών εις βάρος των οικονομικών του ίδιου σας του κράτους, τότε... μαύρο φίδι που σας έφαγε...

Ποτίσατε με χολή και μίσος τους εκεί ανθρώπους, ελπίζοντας πως αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας...

Μα, όταν σας πάρουν χαμπάρι για όλα τα ψέμματα και όλα όσα (στην κυριολεξία) στήσατε για να στηρίξετε την αδυναμία ύπαρξής σας, τότε... αλλά και από τώρα... σας λυπάμαι...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]