Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ενωμένοι οι Έλληνες κατά της παγκόσμιας προπαγάνδας

Πώς πρέπει να κινηθούμε...

Εδώ και καιρό γράφουμε και ξανά γράφουμε για την προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας που κινείται από γνωστά και σκοτεινά κέντρα άλλων χωρών... Προπαγάνδα, πολύπλευρη, πολύμορφη και πολυποίκιλη σε κάθε επίπεδο: Πολιτικό, διπλωματικό, πολιτιστικό, πνευματικό, τεχνολογικό, και κυρίως μέσω του διαδικτύου. Η προπαγάνδα αυτή, κάθε είδους και κάθε μορφής, υπάρχει και θα υπάρχει.
Η θετική πλευρά της όλης υπόθεσης είναι ότι τουλάχιστον μας αφυπνίζει. Όσο ακραία τόσο πιο αντιμετωπίσημη! Αρκεί να υπάρχει συλλογικός συντονισμός. Σχέδιο δράσης κατά περίπτωση. Στρατηγική και σε βάθος προοπτική με στόχους. Δεν υπάρχει κάποιος έλληνας λιγότερο ή περισσότερο πατριώτης!
Όλοι έλληνες είμαστε και όλοι αγωνιούμε. Δε χρειάζεται κάποιος "εγκέφαλος" ή "ιθύνων νους" ή κάποιοι μονοπωλιακά και με πατριδοκάπηλες υπεροπτικές φωνές και καγχασμούς να ηγούνται ή να δίνουν εντολές, οδηγίες και κατευθύνσεις. Απαιτείται συλλογική σκέψη και ευθύνη. Όποιος συναντά ή ανακαλύπτει κάτι στον απέραντο ωκεανό του διακδικτύου με ένα email δραστηριοποιεί ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ! ΕΝΑ ΣΩΜΑ! ΜΙΑ ΨΥΧΗ! ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ.
Αρκεί να υπάρχει συντονισμός και δράση. Σήμερα κάποιος "άγνωστος" που εντόπισε κάτι, αύριο ο "επώνυμος", μετά ΕΣΥ που είσαι πίσω από ένα pc και σκάβεις με τη σκαπάνη σου για να βρεις τη γνώση και την πληροφορία.
Στο τέλος όμως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Να δράσουμε συλλογικά και διασυλλογικά. Υπεύθυνα! Υποβοηθώντας την επίσημη φωνή της όποιας ελληνικής κυβέρνησης. Να απαντάμε και να κινητοποιούμαστε.
Έτσι, θα αντιμετωπιστεί κάθε μορφής προπαγάνδα όσο ακραία και όσο επικίνδυνη και αν είναι. Η χειρότερη όμως προαπαγάνδα και η πλέον επικίνδυνη είναι η ύπουλη προπαγάνδα. Αυτή που περνά στα ψηλά γράμματα κειμένων, συμφωνιών, που περιφέρεται στο διαδίκτυο, σε εγκυκλοπαίδιες, και βάσεις δεδομένων. Αυτή η προπαγάνδα, είναι που οφείλει όλους μας να μας ενώνει. Να μας συγκεντρώνει επί το αυτό. Να μας δραστηριοποιεί και να μας αφυπνίζει όταν και όπου την συναντούμε.
Σήμερα έχουμε και έχετε -ΟΛΟΙ ΜΑΣ - αποδείξει ότι η κοινωνία των σκεπτόμενων πολιτών σε όλες τις χώρες, καταρχήν έχει αφυπνίσει και κυρίως έχει -έστω και αργά- δραστηριοποιήσει κυβερνήσεις και άρα το ίδιο ισχύει και για την ελληνική κυβέρνηση. Δεν πάει καιρός που για πρώτη φορά έγινε -έστω και στραβά ή στρεβλά και καπελωμένα - η συνάντηση του Ελληνικού ΥΠΕΞ με κάποιους bloggers.
Έστω και έτσι είναι ένα μικρό ελάχιστο βήμα. Μια μικρή αρχή κοινής δράσης.
Έτσι, σήμερα το Greek American News Agency, στηρίζει και προβάλλει άλλη μια προσπάθεια απλών ανθρώπων που εντόπισαν μια από αυτές τις μορφής, επικίνδυνη προπαγάνδα η οποία είναι δυναντόν να επηρεάσει ανυποψίαστους αναγνώστες και κυρίως παιδιά. Μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμου όπου στο λήμμα "GREECE" σε μεγάλες βάσεις δεδομένων -εγκυκλοπαίδειες περνούν -όχι τυχαία ή κατά λάθος- με σκοπιμότητα ιστορικές ανακρίβειες και λανθασμένες πληροφορίες.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την διεθνούς φήμης ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδια ENCARTA. Παρακάτω έχει ετοιμαστεί ένα σχέδιο δράσης από φίλους και αναγνώστες αγνούς καθαρούς έλληνες συμπατριώτες μας.
Σχέδιο που υιοθετούμε και προτείνουμε σε όλους εσάς εκεί έξω. Δείτε το! Υπογράψτε το! Διαδώστε το!

Το κείμενο είναι από το Greek American News Agency διαβάστε εδώ την συνέχεια για το κείμενο και τις οδηγίες συμμετοχής στην κινητοποίηση...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]