Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

YΠΕΞ για γενοκτονία Ποντίων: "Η ιστορία δεν παραχαράσσεται"

«Η ιστορία δεν παραγράφεται, δεν ξαναγράφεται και δεν παραχαράσσεται» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κληθείς να σχολιάσει την καταδικαστική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για τις επετειακές εκδηλώσεις για τη γενοκτονία των Ποντίων.
Ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 πρόσθεσε πως «η Ελλάδα σέβεται την ιστορία και ταυτόχρονα έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον».
Συμφωνούμε απόλυτα κ. Κουμουτσάκο, αλλά θα θέλαμε να συμπληρώσουμε και κάτι, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.
Καλό είναι να κοιτάζουμε και προς τα πίσω λιγουλάκι, έτσι για να μην ξεχνάμε την ιστορία, καθώς θέλουμε να βαδίζουμε με ασφάλεια προς τα εμπρός.
Και ξέρετε γιατί;
Επειδή η ιστορία έχει μία "κακή συνήθεια".
Επαναλαμβάνεται με πάρα πολλούς τρόπους.
Και καλό είναι να την γνωρίζουμε καλά. Κι αυτό, επειδή η "επανάληψή" της κάποιες φορές είναι τραγική.
Κι επειδή οι "γείτονες" και "φίλοι" Τούρκοι έχουν την συνήθεια να μην αλλάζουν συνήθειες, ούτε και βεβαίως έχουν αλλάξει επιθυμίες περί Αιγαίου, Θράκης, Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κ.λ.π., "κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε" κ. Κουμουτσάκο μας...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]