Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απάντηση Ιερώνυμου στις δηλώσεις του αιρετικού Σκοπιανού Αρχιεπισκόπου

Ιερώνυμος: "Αυτά κάνουν όσοι
ξεπερνούν το ρόλο τους"

Αυτό δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, για τα όσα ανιστόριτα και προκλητικά υποστήριξε ο προκαθήμενος της σχισματικής εκκλησίας της ΠΓΔΜ Στέφανος για τη Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, καυτηρίασε και άφησε αιχμές τη συμπεριφορά του Σκοπιανού ιεράρχη. "Η εκκλησία είναι για να ενώνει. Αυτά κάνουν όσοι ξεπερνούν το ρόλο τους" φέρεται να δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στη διάρκεια της συζήτησης του με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Και ενώ συμβαίνουν ολα αυτά,στα Σκόπια, ο τύπος της χώρας "απορεί" για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, για τα όσα υποστήριξε ο αρχιεπίσκοπος της χώρας για τη Θεσσαλονίκη, που "πνευματικά και πολιτιστικά"οπως δηλώνουν τους ανήκει,αν είναι ποτέ δυνατόν.Και οι προκλήσεις συνεχίζονται λοιπόν,κάνοντας ακόμα και τον πολύ προσεκτικό και χαμηλών τόνων Αρχιεπίσκοπο Αθηνών να μην αφήσει ασχολίαστα τα τεκτενόμενα!

πηγή: zougla.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Αρχιεπίσκοπος αν είναι ΟΤΑΝ..μιλάει να λέει τέτοιες αοριστολογίες τότε είναι καλύτερα να παραμένει σιωπηλός γιατί εκτίθεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]