Ροή
Breaking news

slider1

Feature

Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πιστωτικές κάρτες Made in Skopia...

assets_LARGE_t_420_129739_type11495.jpg


Οργανωμένη σπείρα παραχαρακτών από τη ΠΓΔΜ εξάρθρωσε η αστυνομική Διεύθυνση κεντρικής Μακεδονίας.

Τα μέλη της σπείρας αποσπούσαν με τη μέθοδο των «κλωνοποιημένων» πιστωτικών καρτών μεγάλα χρηματικά ποσά από τράπεζες της Ελλάδος αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Η σύλληψη των τριών παραχαρακτών ηλικίας 37,36 και 28 ετών έγινε από την αστυνομία στο μεθοριακό σταθμό Ευζώνων Κιλκίς την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα επιβαίνοντας σε ΙΧ.

Για να μη κινήσουν υποψίες ο 37χρονος βρέθηκε κρυμμένος στο πόρτ - μπαγάζ του αυτοκινήτου καθώς, όπως διαπιστώθηκε, αναζητούνταν από την Ιντερπόλ με διεθνή εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί στη Γερμανία και στην Ιταλία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για πλαστογραφία πιστωτικών καρτών.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΛ.ΑΣ. Στέργιο Αποστολίδη «η τριμελής σπείρα από τα Σκόπια δρούσε σε διάφορες χώρες της Ευρώπης από το 2005»
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές χρηματικό ποσό που απέσπασαν, και κυρίως αν κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα στη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ελλάδα.

Οι αλλοδαποί κατηγορούνται ότι τοποθετούσαν συσκευές ανάγνωσης στη σχισμή των μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), καθώς επίσης και δεύτερο πληκτρολόγιο πάνω στο πραγματικό και στη συνέχεια κατασκεύαζαν αντίγραφα των καρτών.

Στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή πληκτρολόγια και διάφορα εξαρτήματα ΑΤΜ, 11 πιστωτικές κάρτες, έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]