Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυξήσεις ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Πασχαλινός... μποναμάς

Πασχαλινός... μποναμάς

Στο πλαίσιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής, αλλά και λόγω της μεγάλης αύξησης των τιμών των καυσίμων διεθνώς, το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ανακοίνωσε αύξηση της τάξεως του 5% στα κόμιστρα των επιβατικών Δημόσιας Χρήσης (ταξί), των λεωφορείων (ΚΤΕΛ), των φορτηγών Δ.Χ. και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων.

Στα αστικά λεωφορεία η αύξηση στα εισιτήρια καθορίστηκε στα 0,10 ευρώ. Ειδικά για τα φορτηγά αυτοκίνητα, που διενεργούν εθνικές μεταφορές, το κόστος των διοδίων των εθνικών οδών θα καταβάλλεται πέραν της τιμολόγησης.

Η αύξηση στα κόμιστρα θα ισχύσει από 19 Μαΐου του 2008, με τη δημοσίευση των σχετικών αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε: "η αύξηση των τιμών των καυσίμων δημιουργεί μια επιβάρυνση σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών. Γι' αυτό το λόγο ελήφθη η σημερινή απόφαση, λαμβάνοντας όμως παράλληλα υπόψη την οικονομική στενότητα των πολιτών και την ανάγκη να συγκρατηθεί ο πληθωρισμός".

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]