Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΝ: Λύση στο Σκοπιανό σε εύλογο χρονικό διάστημα

Γιατί έπιασαν οι βιασύνες τον Συνασπισμό;

Την ανάγκη συνέχισης της διαπραγμάτευσης για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ αλλά της οικοδόμησης σχέσεων καλής γειτονίας με τη γειτονική χώρα υπογραμμίζει ο Συνασπισμός

Ο υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής του κόμματος Γ. Μπαλάφας σε δήλωσή του τονίζει ακόμη πως η διαπραγμάτευση πρέπει «να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, χωρίς επεμβάσεις ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, που λειτουργούν αποσταθεροποιητικά στην περιοχή των Βαλκανίων».

Τέλος επαναλαμβάνει τη θέση του Συνασπισμού για το θέμα σημειώνοντας ότι «είναι ώρα, προς το συμφέρον της χώρας και για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, να επιδιωχθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση, σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για να απεμπλακεί η εξωτερική πολιτική της χώρας από το χρόνιο πρόβλημα με τη γειτονική χώρα».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]