Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκοπιανό; Πρέπει να μάθουμε την αλήθεια...

Τι μας κρύβουν τα πολιτικά κόμματα;

Στο Βουκουρέστι και με το βέτο του Καραμανλή ή καλύτερα του Ελληνικού λαού το βέτο (αν μπορούσε ας έκανε διαφορετικά ο Κωστάκης), ο Ελληνικός λαός ένιωσε ότι επιτέλους η Ελλάδα ανυψώνει το ανάστημα της και ότι μέσα από ένα κλίμα εθνικής ομοψυχίας και συνεννόησης μπορούμε να πετύχουμε πράγματα.

Ο Καραμανλής και η Ντόρα γύρισαν στην Αθήνα από το Βουκουρέστι σχεδόν σαν ήρωες που έθεσαν το βέτο στην αδιαλλαξία των Σκοπίων και στις προκλήσεις του ανεκδιήγητου και ηλιθίου George Bush. H αλήθεια είναι πολύ διαφορετική…
Τα Σκόπια μας προστάτεψαν με την αδιαλλαξία τους, ναι καλά διαβάζετε. Και μας προστάτεψαν γιατί απλά δε δέχτηκαν την ονομασία «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που όλοι οι δικοί μας πολιτικάντηδες Εφιάλτες που εικονίζονται παραπάνω, δέχονται και προωθούν!
Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος. Τα 4 από τα 5 κόμματα της Βουλής, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει μία ονομασία κοινά αποδεκτή με γεωγραφικό προσδιορισμό (sic). Αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό όμως ότι σε αυτή την ονομασία θα συμπεριλαμβάνεται το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» την οποία ονομασία και έχουν αποδεχτεί να εμπεριέχεται στη συμφωνία γι αυτό και ο Νίμιτς μας στολίζει συνεχώς με απαράδεκτες ονομασίες που εμπεριέχουν τον όρο Μακεδονία χωρίς όμως να ευθύνεται αυτός αφού οι Εφιάλτες πολιτικάντηδες μας, του έχουν γνωστοποιήσει ότι δέχονται να συμπεριλαμβάνεται η ονομασία "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στη συμφωνία. Ο Ελληνικός λαός φυσικά έχει ήδη αποφανθεί μέσα από όλες τις δημοσκοπήσεις σε ποσοστά μάλιστα από 90 μέχρι και 98% ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σαν συνθετικό καν!

ΑΝΤΙ να τα βάζετε λοιπόν με τον Νίμιτς καλύτερα να τα βάλετε με τους Εφιάλτες πολιτικάντηδες μας που θα έπρεπε εδώ και χρόνια και από την πρώτη στιγμή να ξεκαθαρίσουν οτι ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σαν παράγωγο η σύνθετη ονομασία δε θα γίνει ποτέ δεκτή.

Οι προσπάθειες του Καραμανλή που ζητάει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων για εξεύρεση λύσης με τους Σκοπιανούς με μία ονομασία κοινά αποδεκτή, στο «Νέα Μακεδονία» και στο «Άνω Μακεδονία» αποσκοπούν και αυτό αποκαλεί λύση!!!! Δηλαδή θεωρεί ο Κωστάκης και οι λοιποί αρχηγοί, ότι με μία τέτοια ονομασία που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία, όπως αυτές που αναφέρω παραπάνω ή και άλλες, θα λύσει το πρόβλημα του Σκοπιανού αλυτρωτισμού ή καλύτερα επεκτατισμού και οι Έλληνες θα είναι και εθνικά υπερήφανοι που θα έχουν πουλήσει σε απατεώνες και κλέφτες Σλάβους το ιστορικό και ελληνικότατο όνομα της Μακεδονίας και την ιστορία που φέρει αυτό μαζί του. Δηλαδή εάν πχ ονομαστούν τα Σκόπια ως Νέα Μακεδονία, θα πάψουν οι αλυτρωτικές και επεκτατικές βλέψεις και όταν οι Σκοπιανοί πηγαίνουν σε ένα τρίτο κράτος και τους ρωτούν από πού είναι, εκείνοι θα απαντούν ότι είναι Ανωμακεδόνες! Κωστάκη αγόρι μου χασαποταβερνιάρη, δε θα απαντούν Ανωμακεδόνες, σκέτο Μακεδόνες θα απαντούν ότι είναι και έτσι θα τους προσφωνούν και θα συνεχίζουν να μιλάνε για τις αλύτρωτες πατρίδες και Μακεδονίες του Αιγαίου...

Μόνο ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του δε δέχονται καθόλου ούτε σαν συνθετικό ούτε σαν παράγωγο τον όρο «Μακεδονία» για τη διαπραγματευόμενη ονομασία των Σκοπίων. Μόνο ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να σώσει την εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων και την ίδια την ιστορία της Μακεδονίας που σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αποσχιστεί από την ιστορία των Ελλήνων για να ικανοποιηθούν οι κλέφτες και οι προστάτες τους.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις φαμφάρες και τους ψευδοπανηγυρισμούς αγαπητέ Κωστάκη και ας δούμε το πρόβλημα κατάματα. Η ιστορία της Μακεδονίας έχει να κάνει μόνο με Έλληνες και εάν εσύ και οι υπόλοιποι αρχηγοί θέλετε να πουλήσετε την ιστορία αυτή και να αναγνωρίσετε ως κληρονόμους της τους Σκοπιανούς, τότε θα έχετε να κάνετε με τον Ελληνικό λαό που μπορεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου σήμερα αλλά ξέρει να τιμωρεί όταν ξυπνάει από τον ύπνο αυτό.
Δεν είμαστε από κανέναν υποχρεωμένοι να χαρίζουμε την ιστορία μας για να βρίσκονται λύσεις με κακούς και απατεώνες γείτονες. Ποτέ να μη βρεθεί λύση. Εξάλλου τα Σκόπια με την Ελλάδα συνορεύουν, δε συνορεύουν με την Αμερική, με μας θα ζήσουν και με εμάς θα έχουν να κάνουν όχι με τους Αμερικάνους, οπότε προς τι όλη αυτή η φασαρία και οι προσπάθειες λύσης του προβλήματος βεβιασμένα? Το πρόβλημα το έχουν οι Σκοπιανοί που έκλεψαν το όνομα και την ιστορία μας και αυτοί είναι εκείνοι που πρέπει να λογοδοτήσουν, όχι εμείς.
Αφήστε τους να αποδείξουν ότι η Μακεδονία τους ανήκει, αν μπορούν αν μπορούν ποτέ να αποδείξουν κάτι τέτοιο και αυτό που μας απομένει και εμάς είναι να παλέψουμε ώστε να πάρουμε πίσω την κλεμμένη ιστορία μας και να διατηρήσουμε την Μακεδονία, Ελληνική, όχι να ενδώσουμε κιόλας και να συνυπογράψουμε την αποδοχή της κλοπής.

Υγρό Πυρ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]