Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ιστορικό της σύγκρουσης με τα Σκόπια σε φωτογραφίες


"Έτσι ξεκίνησαν"

"Ο μεγάλος αδελφός νόμιζε οτι θα μας φοβέριζε "

"Αλλά ο Κώστας Καραμανλής τους έδωσε την απάντηση "

"Ο George τα έχασε "

"Και αυτός κατάλαβε ότι στην Ελλάδα δεν έχει μαγκιές"


Για πρώτη φορά η Ελλάδα είπε όχι στους αμερικάνους, αυτή την φορά δεν είχε ούτε αεράκια να κατεβάσουν την σημαία, ούτε υπερήφανα ευχαριστούμε τους ακατονόμαστους. Η Ελλάδα είπε ως εδώ πια φτάνει, δεν θα κάνουμε ότι γουστάρετε.
Και όχι μόνο δεν απομονωθήκαμε αλλά δείξαμε ότι έχουμε και συμμάχους, μαζί μας ο φιλέλλην Σαρκοζί, η Ιταλία, η Ισπανία ενώ η Γερμανία μετά από πιέσεις της Ρωσίας πήρε μια ουδέτερη στάση αλλα τόνισε ότι καταλαβαίνει της Ελληνικές θέσεις.
Τώρα τα σκόπια κατάλαβαν οτι αν δεν αλλάξουν 100% της θέσεις τους δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν ούτε στο ΝΑΤΟ ούτε στην ΕΕ. Αυτή πρέπει να είναι η θέση της Ελλάδας από εδώ και πέρα σε αυτό το θέμα αλλα και σε άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τα Ελληνικά συμφέροντα.
Και ενώ η Ελλάδα έκανε μια μεγάλη διπλωματική νίκη απέναντι στης ΗΠΑ η μόνοι που δεν το ευχαριστήθηκαν ήταν οι του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως το πρώτο που είπαν τη δώσαμε στους αμερικάνους για να πούμε οχι στην ένταξη των σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Αλλά τη να πεις? όταν ο άλλος είναι ανθέλλην όπως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και παίρνουν εντολές από τον μεγάλο αδελφό κάτι τέτοιες ηλιθιότητες πρέπει κανείς να της περιμένει.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]