Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γ. Δελαστίκ: Έχουμε κυβέρνηση κλεφτών, ληστών και απατεώνων

Καταιγιστικός ο λόγος του δημοσιογράφου Γ. Δελαστίκ στην σημερινή πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, έκανε τον κυβερνητικό αξιωματούχο που ήταν παρόν να προσπαθεί να τον διακόψει διαρκώς όχι αντικρούοντας τα λεγόμενα του αλλά επαναλαμβάνοντας μονότονα «είναι βαριές οι κουβέντες που λέτε».

Ο δημοσιογράφος του «Εθνους», αφού εκτίμησε ότι έχουμε μια κυβέρνηση απατεώνων, κλεφτών και ληστών, αναφέρθηκε ειδικά και στις επιδιώξεις της τρόικας που εφαρμόζει παρόμοια πολιτική μ’ αυτή που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και σε όλες της χώρες που έχει κάνει την παρουσία της.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΔΗΛΑΔΗ : ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙ , ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΑΤΙ !!!!!
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ .
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερετε τι καταλαβα εγω οτι ενω ειμαστε καραπτωχευμενοι η αγωνια ειναι αν θα το πουμε επισημα η οχι η αν θα το βιωνουμε οποτε παει ο καθενας στο νοσοκομειο η οποτε σπουδασει το παιδι μας.Ας ξεκινησουν λοιπον να τρεχουν τα γεγονοτα και μηπως ειναι η ευκαιρια να χτισουμε εξ αρχης την Ελλαδα,χωραφι; χωραφι για να φαμε ψωμι, τι να κανουμε, ισως ειναι και ο μονος τροπος να ξεφορτωθουμε τους μεταναστες.Αλλα χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ απο τις πολιτικες ηγεσιες του παρελθοντος.Τοτε να δειτε ξαφνικα πως θα μας αγαπησουν ολοι.Αλλα αυτη τη φορα θα διαπραγματευτουμε αλλιως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Ευρωπη θα φερουν τον μεσαιωνα .Για εμας το σχεδιο λεει ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ .
    Εκει βλεπεις ειναι ευκολο να κανης δουλους τους δουλους .
    Με εμας τους επικινδυνους ειναι το προβλημα τους , αλλα και η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ τους . Γι αυτο πρεπει οπωσδηποτε να χαθουμε .
    Μην νομιζετε οτι η Ελλαδα ειναι Ευρωπη . Η Ευρωπη , δεν μπορει χωρις την Ελλαδα . Αν σκυψουμε και χαθουμε , θα χαθουν και αυτοι εν ριπη οφθαλμου .
    Γνωστα αυτα στους γνωστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα τα λεει ο δελαστικ ασ ξυπνησει ο κοσμοσ ασ σηκωθει απο τον καναπε του χανομαστε θελουν να μασ σβησουν απο το χαρτη ,η νεα γενια που θα ακουμπησει ....οι γιαγαδες και οι παπουδες μας τι εφταιξαν....Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ..ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΟΡΕΞΗΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ.... ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλλον δεν βλέπουμε περα απ την μύτη μας. Δεν είναι μονο η Ελλάδα. Ολα τα κράτη μελη έχουν πρόβλημα με το ελλειμα και το χρέος τουσ. Σε τελική ανάλυση το θέμα είναι οτι τα Ευρωπαικά προιόντα είναι πανάκριβα σε σχέση με τα Κινέζικα, Ινδικά και αλλα της Ασίας. Το Ευρώ και το δολλάριο δεν μπορούν να υποστηρίξουν τις εξαγωγές της ΗΠΑ και ΕΕ αντιστοιχα. Ετσι μεσω των μνημονίων προσπαθούν να πετύχουν την εσωτερική υποτίμηση στη ΕΕ και αναγκαστικά ξεκίνησηαν απο την Ελλάδα που είναι ο αδύνατος και ναι σε όλα κρίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ .
    ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ .
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ - ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΚΡΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ .

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .

    Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ .

    ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]