Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημήτρης Ιατρόπουλος: "Έχουν αποφασίσει να μας σβήσουν από τον χάρτη..."


Δυστυχώς αδελφέ μου, υπάρχει ένα 15%, όχι παραπάνω, που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σωθει η Ελλάδα! Είτε γιατί συνδέεται με τους εργατοπατέρες του βαθέως ΠΑΣΟΚ, είτε γιατί μετέχει ευθέως ή πλαγίως στις "μέσα" λαμογιές, στηρίζει όλη αυτή την ανθελληνική χιονοστιβάδα που βιώνουμε.

Παράλληλα, κάποια άτυχα πλάσματα, που το ίδιο το Σύστημα τα έριξε στα γρανάζια των τοξικών ουσιών, χρησιμοποιούνται μαζί και με κάποιους συγκεκριμένους υπάλληλους των Υπηρεσιών, ντόπιων και ξένων, για τις προβοκάτσιες.

Είτε στις διαδηλώσεις, όπου τάχαμδήθεν τους, τα βάζουνε "με τους... μπάτσοι", ώστε να τρομοκρατηθεί απ' τα χημικά ο πολίτης και να μην ξαναδιαδηλώσει, είτε σε στημένες ενέργειες τάχα μου "αμφισβήτησης" των "επωνύμων", όπου δεν επιτρέπουν τίποτε να ανθίσει, να εκφραστεί, να προχωρήσει και μέσα στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα και έξω απ' αυτά...
Επιτέθηκαν ας πούμε προχτές στον Νομπελίστα της Ιατρικής στην Πάτρα.

Είχα την... τιμή να το ζήσω κι ο ίδιος πριν λίγες μέρες στην Κερατέα, όπου με φώναξαν για να στηρίξω με τις λιγοστές μου δυνάμεις την μάχη των κατοίκων και μόλις ανέβηκα να διαβάσω το ποίημά μου, το "Φύγε ΤΩΡΑ!" που από εδώ, το "Ας μιλήσουμε επιτέλους" απλώθηκε σ όλη την Ελλάδα, μόλις λοιπόν πήγα να μιλήσω για Πατρίδα και Γλώσσα και είπα "Φύγε" στον Παπανδρέου,... όρμησαν να με... φάνε!
Και φυσικά με φώναζαν... "φασίστα" και τι δουλειά είχα εγώ να τους μιλάω για Ελλάδες και Γλώσσες και τα Νησιά μας, και τέτοια!
Υπάρχει λοιπόν κι αυτός ο "στρατός" που παρεμβαίνει όπου τον διατάξουν.

Κι ακόμη, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με το ένα εκατομμύριο οπλισμένους αλλοδαπούς, (τα άλλα τρία εκατομμύρια, μάλλον δεν έχουν -ακόμη- όπλα!) και σε ποιά σχέση βρίσκονται, με όλους αυτούς που έχουν αποφασίσει να μας σβήσουν απ΄το χάρτη...

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αδελφέ (και δεν βάζω κεφαλαίο άλφα, για να μη με ξαναπούνε... μασώνο, τα πράσινα πρακτοράκια), έχουμε και πολλούς ανθέλληνες μέσα στην ίδια την πατρίδα μας και πολλή δουλειά μπροστά μας και πολύ δρόμο μέχρι να ξαναδούμε Φως Ελληνικό να φουντώνει, γιατί η Φλόγα δεν έσβησε, όσο για τις "Σπίθες" άστα να πάνε...

Υπομονή λοιπόν και τέτοια κείμενα όπως αυτό εδώ του Κωνσταντίνου, προωθήστε τα όπου μπορείτε.. Εγώ, το αναδημοσιεύω αύριο όπως είναι, στην εφημερίδα "ΤΟ ΑΡΘΡΟ", που κοστίζει μόλις... μισό ευρώ, και δεν θα το ανέφερα ποτέ, δεν κάνω ποτέ μου γκρίζα διαφήμιση, αν δεν επρόκειτο για το άρθρο αυτό του Κωνσταντίνου Μιχαήλ.

Καλό Σαββατοκύριακο
με Ελληνική Αγάπη,
ο Δημήτρης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Υπάρχει λοιπόν κι αυτός ο "στρατός" που παρεμβαίνει όπου τον διατάξουν"

    Θα επρεπε αυτος ο "στρατος" να κυνηγηθει απο τους ιδιους τους κατοικους της Κερατεας!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζω σε σχεδόν όλα τα μπλογκς το ίδιο σενάριο... ότι δηλαδή ''κάποιοι'' εντός κι εκτός Ελλάδας έχουν αποφασίσει να μας αφανίσουν από το χάρτη ως κράτος και ως κοινωνία.

    Παρόλαυτά δεν έχω διαβάσει πουθενά ούτε το γιατί ούτε το πότε αποφασίστηκε αυτό ούτε ποιοι είναι αυτοί που το αποφάσισαν.

    Επιπλέον και κυριότερο, δεν ενδιαφέρεται κανείς να αναλύσει την αναποτελεσματικότητα, την αδράνεια, τη σπασμοδικότητα και την έλλειψη σχεδιασμού της ελληνικής πολιτείας είτε σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, είτε σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης.

    Δεν παίζει προφανώς να δούμε τα πράγματα έξω από αόριστες αντωνυμίες, αόρατους εχθρούς και δεν ξέρω γω τί άλλο.

    Όταν όμως δίνουμε λανθασμένες ερμηνείες στα φαινόμενα τότε δεν μπορέσουμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε σωστά και την πραγματική κατάσταση.

    Είναι σαν να κάνουμε διάγνωση καρκίνου και να προτείνουμε ακτινοθεραπεία ενώ είναι άλλη η ασθένεια, και έτσι ο ασθενής να πεθάνει από τη θεραπεία κι όχι από την ασθένεια.

    Άποψή μου βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]