Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριε Βενιζέλο, διώξτε τον αχυράνθρωπο που μας κυβερνάει…!

Κύριε Βενιζέλε το παρόν κείμενο είναι γραμμένο από έναν απλό πολίτη που θλίβεται γι αυτά που περνά η χώρα μας όχι τόσο από άστοχες ενέργειες κυβερνήσεων όπως θέλουν να παρουσιάζονται αλλά από άστοχες ενέργειες του πρωθυπουργού. Ενέργειες που δυστυχώς θα πληρώσουμε για πολλά χρόνια.

Το δυσάρεστο είναι ότι συμμετέχετε κι εσείς σε αυτήν την κυβέρνηση. Η ιστορία θα γράψει πολλά άσχημα για την παρέα του ΓΑΠ. Ζείτε δυστυχώς εσείς οι βουλευτές σε μια ουτοπία που κατασκεύασαν η παρέα του ΓΑΠ και μας παρουσιάζουν αυτήν την κατάσταση σαν κάτι απρόβλεπτο και σαν κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτό. Δηλαδή, η βοήθεια από το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος. ΛΑΘΟΣ. Το ΔΝΤ ήταν ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο για να κονομήσουν μερικοί λόγω της “ικανότητας” του ΓΑΠ να λέει όλο ΝΑΙ σε όλα.

Επειδή η προεδρία του ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται, είναι λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου που σαν να ήξερε το πόσο επικινδύνως είναι ο υιός του, θα έπρεπε να κάνετε το παν την συγκεκριμένη στιγμή, ώστε να διώξετε αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο από την Ελλάδα.

Κάποτε, πριν λίγα χρόνια και μετά από αποτυχία του ΓΑΠ να κερδίσει τις εκλογές προτάξατε το στήθος σας να αναλάβετε την αρχηγία. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν το καταφέρατε. Δεν το καταφέρατε για να δέσουν καλύτερα τον ΓΑΠ και να λέει συνεχεία ΝΑΙ. Δηλαδή χωρίς να το ξέρετε γίνατε με την τότε στάση σας δεκανίκι στον ΓΑΠ για να τον δέσουν καλύτερα.

Μήπως είναι καιρός πλέον να πάρετε ρεβάνς; Η Ελλάδα κινδυνεύει. Χτυπήστε το χέρι σας στο τραπέζι και θα σας γράψει η ιστορία. Είναι μια τελευταία λύση. Βγάλτε μας από τον βούρκο που μας χώσανε η παρέα του ΓΑΠ . Πάρτε σωστούς ανθρώπους δίπλα σας και ξανα-βάλτε μας στο σωστό δρόμο.

Είναι μια λύση που δεν χρειάζεται να χυθεί αίμα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δυστυχώς σε λίγα χρόνια (αν όχι εβδομάδες ή μήνες) θα χυθεί αίμα από συνανθρώπους μας για ένα κομμάτι ψωμί.

Πετάξτε έξω τα γιουσουφάκια του ΔΝΤ και της πράσινης ανάπτυξης…!

Μην νομίζετε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι βγαλμένοι από τα μηχανάκια της AGB. Έχουμε κρίση, ψάχνουμε την αλήθεια μέσα από το διαδίκτυο και είμαστε πολλοί. Για όλους εμάς έχετε χρέος να κάνετε την κίνησή σας.

Διώξτε τον αχυράνθρωπο που μας κυβερνάει…!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τα γεγονοτα απεδειξαν οτι μονο φιλοδοξος ηταν ο κος Τουρκογλου (κατατ κοσμον Βενιζελος). Εκτος βεβαια αν τον κρατανε απο κατι (πχ στη διαδρομη του στη Γαλλια-πολλά ακουγονται, οπως και για τη διατριβή του υπο τη σκια του Τσατσου).

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι τρομακτικα επικινδυνη η αφελεια καποιων να θεωρουν πως ο Βενιζελος ειναι διαφορετικος απο τον ΓΑΠ,τοσο διαφορετικος που να γραψει και ιστορια μαλιστα!!
    Κανεις τους δεν ειναι αθωα περιστερα!!
    Τρανη αποδειξη,ο χαλασμος για τα "φρουτακια",αλλα την επομενη μερα ουτε γατα,ουτε ζημια!!
    Πρεπει να υπαρχουν,υποτιθεται, αντιθετες αποψεις για να επιβιωσουν καποιοι πολιτικα,αποδεικνυοντας -δηθεν- οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι!!
    Πολιτικη επιβιωση και τιποτ'αλλο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]