Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κόμμα του Σαδίκ απέκτησε γραφεία στην Κομοτηνή

  • Το Κόμμα της Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας που δημιούργησε ο Σαδίκ θέλει νάχει ρόλο στα τοπικά πράγματα
Αυτά είναι τα νέα γραφεία του κόμματος στα οποία ο πρόεδρος Αλή Τσαούς Μουσταφά μαζί με τα μέλη του πρόκειται να τα κάνει ένα δυναμικό στέκι πολλαπλών δράσεων.
Εκεί δεχόταν λόγω μπαϊραμιού μουσουλμάνους από άλλα κόμματα, και συζητούσε την αναβάθμιση το κόμματος και την παρουσία του στο τοπικό γίγνεσθαι.
Διπλωματικότατα απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα υπάρξει κάποια κίνηση του κόμματος σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Αυτό ωστόσο που έκανε εντύπωση ήταν οι πολλές και επώνυμες επισκέψεις που το γραφείο δέχεται από γνωστά ονόματα συνδυασμών που ήδη έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους και μάλλον πατούν σε δύο βάρκες.
Τώρα, από πού βρέθηκαν τα χρήματα για τα γραφεία... είναι μία υπόθεση που μπορεί να προβληματίσει τους ανεύθυνους περί της Θράκης. Φήμες κάνουν λόγο για ενοίκιο στα 3000 ευρώ ! Και όλα αυτά φυσικά με τις συνδρομές των μελών… Κι επειδή θέλουμε να συμβάλουμε στην πληροφόρησή τους, παραθέτουμε βίντεο με τα κατορθώματα των "Γκρίζων Λύκων" που αποτελούν και την "πλάτη" του κόμματος DEB.



Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Haberturk (10-9-2010), ο βουλευτής Ντιαρμπακίρ του κόμματος BDP Ακιν Μπιρντάλ την ώρα που μιλούσε σε συγκέντρωση του κόμματος στην Προύσα δέχτηκε επίθεση με μπουνιές. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο Μπιρντάλ υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο, ενώ τον Μπιλγκεχάν Σ. που του επιτέθηκε κόντεψαν να τον λιντσάρουν. Βαριά τραυματισμένος σώθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι επενέβησαν με σπρέι πιπεριού.
Στην συγκέντρωση μετείχαν οι βουλευτές του BDP Κωνσταντινούπολης Σεμπαχάτ Τουντζέλ ο βουλευτής από το Ντιαρμπακίρ Ακιν Μπιρντάλ και περίπου 800 άτομα. Ο Ακίν Μπιρντάλ που ανέβηκε στο βήμα σαν ομιλητής, έπεσε κάτω από τα χτυπήματα με κεφαλιά και μπουνιά από τον Μπιλγκεχάν. Στο μεταξύ οι υπόλοιποι που ήταν στο βήμα επιτέθηκαν σε αυτόν που χτύπησε τον Μπιρντάλ.
Δερνόμενος από δεκάδες άτομα και μέσα στα αίματα, δεν τον βοήθησε κανείς. Η αστυνομία μόνο μετά από μερικά λεπτά τον πήρε από τα χέρια του οργισμένου πλήθους, και τον απομάκρυνε από την περιοχή. Η αστυνομία για να μπορέσει να διαλύσει το οργισμένο πλήθος χρησιμοποίησε γκλόμπ και σπρέι πιπεριού. Τον μετέφεραν στον νοσοκομείο Προύσας όπου νοσηλεύεται στην εντατική.
Κάποιοι ανταποκριτές τύπου είπαν ότι ο Μπιλγκεχάν όταν έφτασε στο βήμα είπε : ¨Είμαι εθνικιστής. Ήρθα από την Κωνσταντινούπολη. Θα προκαλέσω γεγονός¨.
Σχόλιο: ο Μπιρντάλ είναι από τους πιο γνωστούς αγωνιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και παλιότερα είχε σωθεί σαν από θαύμα όταν το βαθύ κράτος της Τουρκίας στις 12-5-1998 του έριξε 7 σφαίρες στα γραφεία της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Άγκυρα ! Αναλογιστείτε επίσης τι φανατισμό έχει ο επιτιθέμενος φασίστας που δεν σκέφτεται καν τη ζωή του.

------------------------------------------

Κι ενώ όλα αυτά τα "θαυμαστά" συμβαίνουν στην Θράκη, που ανελλιπώς παρενοχλείται από την Άγκυρα η οποία και δημιουργεί τις "δημοκρατικές συνθήκες" αλλοτρίωσης της Ελληνικής αυτής περιοχής, οι κυβερνώντες ζουν τον μύθο τους... Kαι κάτι ακόμα προς κάποιους ένστολους πρασινοφρουρούς της Αθήνας. Τη στιγμή που αλωνίζουν οι τουρκοπράκτορες στη Θράκη,εκφοβίζοντας και τρομοκρατώντας Πομάκους, μήπως αληθεύει ότι στείλατε έγγραφο σε 17 πόλεις της Ελλάδας ζητώντας πληροφορίες για τους κατά τόπους εκπροσώπους του Πατριωτικού Μετώπου;
Μήπως αληθεύει ότι στο έγγραφο λέει μέσα πως τα μέλη αυτά μιλούνε μεταξύ τους με το Skype και ότι είναι ενάντιοι στα πολιτικά κόμματα;
Μήπως η καταληκτική ημερομηνία για να σας παρασχεθούνε πληροφορίες ήταν την προηγούμενη Τρίτη;
Μα, φυσικά, αυτά τα φαινόμενα αναβιβάζουν την δημοκρατία και καμία σχέση δεν έχουν με φασισμό, χούντες και άλλα συναφή...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]