Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταξίδι αστραπή του Γιώργου Παπανδρέου στα Σκόπια


Ο κάθε λογικός άνθρωπος (βγάζω όλους τους Έλληνες εκτός, γιατί μας έχει τρελάνει ο πρωθυπουργός του ΔΝΤ Γιώργος Παπανδρέου), μαθαίνοντας πως μεταβαίνει στα Σκόπια ο Γιώργος Παπανδρέου, θα υπέθετε πως επιτέλους ο πρωθυπουργός "έβαλε μπροστά" τις μηχανές και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του...!
Όμως, δυστυχώς (ή ευτυχώς), το ταξίδι αστραπή του Γιώργου Παπανδρέου στα Σκόπια, δεν αφορά το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου (τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις πληροφορίες μας από τα Σκόπια, οι οποίες όμως διατηρούν πολλές επιφυλάξεις για πιθανή επαφή με τον Γκρούεφσκι προκειμένου να συζητηθεί και το "φλέγον ζήτημα" του ονόματος της ΠΓΔΜ.
Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο τουρίστας πρωθυπουργός να άρχισε να μιλάει για "εθνικά θέματα" ξαφνιάζοντας τους πάντες, όμως στις 1 Σεπτεμβρίου 2010 ο Γιώργος πάει σε εγκαίνια του Βερόπουλου στα Σκόπια!!!
  • Με αυτό το ταξίδι ξεκινάει, άραγε, έναν νέο κύκλο ταξιδίων ανά τον κόσμο μέχρι να ξαναέρθει καλοκαίρι;
  • Μήπως τελικά αποφεύγει να παραμένει στην Ελλάδα, επειδή στην Αθήνα αισθάνεται ανασφαλής;
  • Πάει στα Σκόπια για να προωθήσει τα εθνικά θέματα;
  • Πάει για να "παραδώσει" το όνομα;
  • Πάει για να εξυπηρετήσει την αλυσίδα Βερόπουλος;
Ποιός ξέρει!!! Ποιός μπορεί άραγε να ξέρει τι έχει μέσα στο μυαλό του ο Γιώργος Παπανδρέου;
Μπορεί μεθαύριο να τον δούμε και σε διαφημίσεις ποδηλάτων ή βρεφικών ειδών...!
Μπορεί να τον δούμε όμως και να μιλάει για "Νέα Μακεδονία", έχοντας εξασφαλίσει προηγουμένως μία απόσταση... ασφαλείας...
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Μην ξεχνάμε πως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο γνωστός Βαλλιανάτος, ο οποίος μάλλον δεν κινείται μέσα στα πλαίσια του εθνικού συμφέροντος...
Με το ταξίδι του αυτό στα Σκόπια, ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύει τελικά πως εργάζεται σκληρά στην "προώθηση προϊόντων"...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ε τι τι θα κανει?
    οτι του ειπαν ταφεντικα του θα κανει
    και φυσικα θα δωσει οχι μονο το ονομα αλλα μακροπροθεσμα και ολη τη μακεδονια...
    υπαρχει κανεις σκεπτομενος ανθρωπος που ναμφιβαλει γιαυτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και θα κάνει τον κόπο να πάει δεν μένει για πάντα εκεί; Άς πάρει και τον κύριο Βαλλιανάτο μαζί του να παίζουν το αταίριαστο ζευγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αταίριαστο ζευγάρι; Μην το λες... μην το λες... Κάτι σχετικά έχει γράψει η πρώτη σύζυγος (από την Κύπρο) σε ένα της βιβλίο, για τους λόγους του διαζυγίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρήκε τ κοινό του με τους Δαρδανους, τώρα σιγά μην ξέρει τι είναι οι Δαρδανοι, εδω δεν ξέρει κατα πού πέφτει η ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε, τώρα που θα γίνουν πολλά εγκαίνια απο Ελληνικές εταιρίες στο εξωτερικό, όλο ταξίδια θα είναι. Ισως να μην έχει χρόνο για άλλες βλακείες.. Ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει πρακτικη λυση στο προβλημα του πολιτικου κοσμου της Ελλαδος τελικα?
    Μην τρωμε κουτοχορτο, δεν ειναι ο ΓΑΠ ο μονος υπευθυνος...

    Τα υπολοιπα 299 κοπροσκυλα της Βουλης τι κανουν για να διασωσουν την Ελλαδα απο τον ενα και μοναδικο προδοτη??

    Ειναι ολλοι μαζι σε αυτο το παιχνιδι... Το θεμα ειναι να μην μιλαμε μονο για να μιλαμε, Πρακτικη Λυση υπαρχει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημασία δεν έχει τι κάνει ο ΓΑΠ και τα τσιράκια του, τώρα πιά, αλλά τι κάνουμε εμείς οι Ελληνες.Οταν καταλάβουμε που οδηγεί η αδράνειά μας,θα είναι πολύ αργά.Ισοπέδωσε τον εθνικό κοινωνικό ιστό, αλλοιώνει την παιδεία μας,αλλοιώνει την ιστορία και τον πολιτισμό μας, γελοιοποιεί τις παραδόσεις μας,μας αφήνει έρμαιο των λαθρομεταναστών, ξεπουλάει την χώρα και εμείς κάνουμε αντίσταση από τον καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιές "ελληνικές" εταιρείες;
    ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ SPAR,είναι η εταιρεία κ αν δεν κάνω λάθος είναι πλέον Γερμανική.Το "Βερόπουλος" είναι παραπλανιτικό...
    Πάει σε εγκαίνια στο εξωτερικό,γιατί εδώ δεν πρόκειται να ξαναγίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κακό με αυτή τη κυβέρνηση, και όχι μόνο, είναι ότι δεν ενημερώνει το πολίτη για ότι κάνει δηλαδή βρίσκω άθλιο το να μην ξέρω για πιο λόγο ο πρωθυπουργός της χώρας μου πάει επίσκεψη σε μια γειτονική χώρα με την οποία υπάρχουν τόσα προβλήματα! Μας ενημερώνουν μόνο όταν είναι να μας πάρουν λεφτά και να κατακρεουργήσουν τα δικαιώματά μας, και αυτά μας τα επιβάλουν δεν ζητούν ποτέ τη γνώμη μας! Έγινε κανένα δημόσιο ντιμπέιτ για το δντ; Μας ρώτησαν τη γνώμη μας; Μαθαίνουμε τις σκέψεις του πρωθυπουργού περισσότερο από τυχόν συνεντεύξεις που δίνει στο εξωτερικό παρά από ομιλίες που θα μπορούσε να απευθύνει στον έλληνα/ίδα πολίτη. Αλήθεια δεν απευθύνεται σ'εμας παρά μόνο για να μας πει το τι σπουδαίο έκανε για να σώσει τη χώρα από τη καταστροφή!! Όταν μας απευθύνει το λόγο είναι για να μας ζητήσει πράγματα και όχι για να μας δώσει. Το μόνο που μας έχει δώσει μέχρι τώρα είναι μόνο εικονικός λόγος και τίποτα παραπάνω. Και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του πολιτικάντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]