Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τεράστιες οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει να στηρίζει τον Παπανδρέου

  • Καλούνται όλοι οι πρόθυμοι κομματικοί δούλοι-πρόβατα να χειροκροτήσουν το Μνημόνιο, τους εμπνευστές του και τους υπηρέτες του
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το τριήμερο 3-5 Σεπτεμβρίου θα γίνει συνεδρίαση του Εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ στο γήπεδο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην οποία θα μετέχουν:
  • Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου,
  • Η Εθνική Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ,
  • Τα μέλη της κυβέρνησής μας,
  • Οι Γραμματείς των Τομέων του Ε.Σ.,
  • Οι αναπληρωτές γραμματείς των Περιφερειακών Επιτροπών (οι γραμματείς τους είναι ήδη μέλη εκ της θέσεώς τους),
  • Οι γραμματείς και οι αναπληρωτές γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών,
  • το ΙΣΤΑΜΕ,
  • το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου,
  • το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης, καθώς και στελέχη από τους μαζικούς φορείς και νέοι αιρετά στελέχη της αυτοδιοίκησης. Περίπου 1.000 στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλη την Ελλάδα αναμένεται να δώσουν το παρών στη σύνοδο αυτή.

Την Παρασκευή έναρξη. Το Σάββατο, όλοι οι σύνεδροι θα κατανεμηθούν σε ομάδες εργασίας που θα επεξεργαστούν τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την επανεκκίνηση στην οικονομία και την κοινωνία, με έμφαση στο κοινωνικό κράτος και την ανάπτυξη της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, θα αξιολογήσουμε τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση και θα χαρτογραφήσουμε τα επόμενα βήματά μας. Στο τέλος της ημέρας, τα πορίσματα των ομάδων εργασίας θα παρουσιαστούν στην ολομέλεια.Τέλος την Κυριακή, το Εθνικό Συμβούλιο- θα αξιολογήσει και θα συζητήσει τα πορίσματα των ομάδων εργασίας,- θα συζητήσει αναλυτικά και θα αποφασίσει για τη συγκυρία και το πολιτικό πλαίσιο δράσης του ΠΑΣΟΚ την επόμενη περίοδο, και- θα αποφασίσει για τους υποψηφίους που θα υποστηρίξει το Κίνημα στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.Οι εργασίες της συνόδου θα προβληθούν αναλυτικά από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, τη διαδικτυακή τηλεόραση και το διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΠΑΣΟΚ καθώς και από ειδική έκδοση της εβδομαδιαίας Ενημέρωσης.

Την Δευτέρα το πρωί οι ξένοι σύμβουλοι του Γιώργου -που δεν θα μετέχουν στην διαδικασία- θα πετάξουν την δουλειά των συντρόφων μας στο καλάθι των αχρήστων μαζί με το πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ και την Διακύρηξη του.

Στο τέλος θα μείνει μια πικρή γεύση στο στόμα αλλά και μια ελπίδα, ότι παρά την αποτυχία εγκαθίρδυσης Κράτους του ΔΗΜΟΥ την 3 Σεπτέμβρη του 1843 και την 3 Σεπτέμβρη του 1974, οι γενιές αλλάζουν, ο δρόμος είναι ανοιχτός και το αίτημα και πάλι επίκαιρο. Ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι κάποιοι θα χειροκρτοτήσουν “ζωηρώς” το μνημόνιο του ΓΑΠ. Όμως δεν θα πρέπει να μείνει καμιά αμφιβολία ότι όσο η περιουσία του Ελληνικού Λαού που λεγεται ΠΑΣΟΚ είναι όμηρος στα χέρια του Γιωργάκη, οι συνεδροι θα χειροκροτούν εξ ανάγκης προστατεύοντας πρωτίστος το κίνημα μας.

Σώπα όπου να είναι θα σημάνουν οι καμπάνες Γιώργο...







Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]