Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τελευταίο ανέκδοτο: Ο Γιώργος γράφει άρθρα!!!

  • Μεταξύ Πάρου, Ικαρίας, και Κρήτης, o Γιώργος γράφει και ομιλίες
  • Είναι ολοφάνερο ότι ο πρωθυπουργός της χώρας έχει υιοθετήσει μια στάση ηθικολογικής υπεροψίας τοποθετώντας τον εαυτό του πάνω από την κοινωνία
  • Το πρόβλημα είναι οι πολίτες που δεν αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση κατέχει την απόλυτη αλήθεια και θέλει να τους προστατέψει από τους κακούς του κόσμου
Και έχουμε και τον Σκιόπα να προαλείφεται για ύπατος αρμοστής του Γιωργάκη. Δεν μπορεί το παιντί να τα βγάλει πέρα και ήρθε η βοήθεια από τις στοές. Χθεσινές του δηλώσεις σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News: Εξαιρετικά αγχωμένες!!!!!
«Όχι» στα νέα μέτρα, αλλά και σε κάθε ενδεχόμενο «χαλάρωσης» της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, λόγω των επικείμενων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Τον πιστεύουμε; Όσες φορές είπε «όχι» μας σταύρωσε.
«Αναφέρει ότι δεν εξετάζονται νέα μέτρα για το προσεχές διάστημα, ενώ για το 2011 αναφέρει ότι τα μέτρα που θα αποτυπωθούν στον προϋπολογισμού θα είναι ύψους 3,2% του ΑΕΠ». Με την οικονομική πολιτική που διάλεξες, μάλλον πολύ αισιόδοξος ακούγεσαι.
«Σημειώνει ότι η απόκλιση στα δημόσια έσοδα θα είναι μικρή και αναφέρει πως όσο το πρόγραμμα υλοποιείται με συνέπεια, τόσο θα ομαλοποιείται και η χρηματοπιστωτική αγορά. Εκτιμά πως το 2011 θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορεί η Ελλάδα να βγει στις διεθνείς αγορές.
Η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με μας, όμως οι οίκοι αξιολόγησης τους κρίνουν θετικά, με αποτέλεσμα ο δανεισμός τους να συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Γιατί δεν γράφω για το άρθρο; Μα τι να γράψω; Αφού του το έγραψαν, δεν το έγραψε... ο Γιώργος το μόνο που γράφει ή μάλλον, που έχει καλά "γραμμένο", είμαστε εμείς...!

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Παρακαλώ οι εναπομείναντες ελεύθεροι δημοσιογράφοι σε αυτή τη χώρα να κάνουν ρεπορτάζ και να μας ενημερώσουν αν αληθεύει αυτό που ακούγεται στους πασοκικούς κύκλους μετά την επίσκεψη Νετανιάχου, ότι ο GAP CLAP CLAP συμφώνησε να αγοράσει με τις συντάξεις μας 12 HERON μη επανδρωμένα αεροσκάφη.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]