Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιγαίο: Παραδίδεται άνευ όρων μαζί με ότι απέμεινε

  • Ησυχία, η πατρίδα κοιμάται!!!
  • Και στο νότο και στον βορά οι Τούρκοι, κατά το… "και από μπρος και από πίσω"!
  • Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης
  • Δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό
  • Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί

Στο νότιο Αιγαίο αλωνίζει το “Πίρι Ρέις” στο βόρειο υποδεχόμαστε πάλι το “Τσεσμέ” στο γνώριμο δρομολόγιό του μεταξύ Θράκης και Σαμοθράκης. Ο Παπανδρέου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (με το ψεύτικο βιογραφικό) Δρούτσας αδιαφορούν παντελώς για την χώρα. Πειθήνια όργανα συμφερόντων δεν νοιώθουν την ανάγκη να κρατήσουν τα προσχήματα. Μηδενική αντίδραση προς την πλευρά των Τούρκων που όσο βρίσκουν χώρο …σπρώχνουν, κατά το οθωμανικό δίκαιο.
Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν αν δεν βρουν αντίσταση και οι κοιμισμένοι (τον ύπνο του δικαίου εννοώ) πολιτικοί μας αδιαφορούν. Νέοι Νέρωνες που κάθονται και ηδονίζονται βλέποντας την Ελλάδα να συρρικνώνεται, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα να εκχωρούνται, τα πλούσια σπλάχνα της ελληνικής θάλασσας να χαρίζονται σε συμφέροντα ξένα (ούτε καν τουρκικά).
Η πολιτική Παπανδρέου βασίστηκε σε 2 κύριους πυλώνες. Πρώτος, η οικονομική καταστροφή των νοικοκυριών για να ασχοληθούν οι πολίτες αποκλειστικά με θέματα επιβίωσης και να μην αντιδράσουν και το κυρίως πιάτο, τον πυλώνα Νο 2. Τα εθνικά θέματα. Βλέπετε οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να περάσουν τέτοια πράγματα παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάποιοι έκαναν. Οπότε χρειάστηκε στην Ελλάδα το “ βαρύ πυροβολικό” που ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου. Πλήρως αποξενωμένος από την ελληνική πραγματικότητα, χωρίς καμία αξία και εθνική ταυτότητα, που προσδιορίζει τον εαυτό του “ πολίτη του κόσμου”. Μία φιγούρα πολιτικού που θυμίζει περισσότερο κακομαθημένο νεαρό που κληρονόμησε την επιχείρηση του μπαμπά για την οποία δεν ίδρωσε και δεν την πόνεσε ποτέ, γι’ αυτό αδιαφορεί κι αν την χάσει. Μην μου πει κανείς ότι πιστεύει πως θα στενοχωρηθεί αν χαθούν Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία και Ήπειρος κατά την διάρκεια της θητείας του…
Τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία σιγοντάρουν και καθοδηγούν την σκέψη των πολιτών εκεί που θέλουν, είτε υποβαθμίζοντας τα επιβλαβή θέματα για την κυβέρνηση, είτε τα προβάλλουν όπως θέλουν για να εξάρουν την κυβερνητική πολιτική. Σκεφτείτε να έκανε το 1% όλων αυτών η Νέα Δημοκρατία. Φανταστείτε να έβαζαν βόμβα σε νεοδημοκράτη Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.. Αν καίγονταν η Αττική (ότι έχει απομείνει), θα έλεγαν ποτέ οι ρεπόρτερ για τον άψογο συντονισμό της Πυροσβεστικής, ή θα είχαν πέσει πάνω τους να τους κατασπαράξουν; Αυτή την ασυλία παρέχουν τα μέσα που έχουν μετατραπεί στα κύρια όργανα της Νέας Τάξης που προωθείται. Αν σηκώνονταν ο Γκαίμπελς απ’τον τάφο κι έβλεπε την σημερινή κατάσταση θα τρόμαζε!
Παράλληλα με το οικονομικό σοκ και την ισοπέδωση της ήδη προβληματικής ελληνικής ανάπτυξης έχουμε το δεύτερο σκέλος της πολιτικής της κυβέρνησης. Ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο στις μεγάλες πολυεθνικές χωρίς κανένα κόστος για τις ίδιες, κυπριοποίηση της Θράκης, ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας και δημιουργία ενός κράτους “ πάτημα” των Αμερικανών στα Βαλκάνια, και χάρισμα της Ηπείρου στην Αλβανία με μία τεχνητή κατάσταση τύπου Κόσοβο. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η εμφάνιση του UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) στα πρότυπα του γνωστού UCK.
Στόχος της πολιτικής πλέον είναι ξεκάθαρος. Να εξυπηρετηθοὐν τα συμφέροντα μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν ως σκοπό να κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας. Άλλωστε ο ίδος ο Παπανδρέου το δήλωσε εξ αρχής. “Δεν με νοιάζει να επανεκλεγώ, αλλά να κάνω αυτά που πρέπει”. Ίσως τότε κάποιοι πίστεψαν ότι εννοούσε κάποια σκληρά μέτρα για τη εξυγείανση της οικονομίας. Τώρα όμως φαίνεται η πραγματική διάσταση των δηλώσεων αυτών. Πρέπει να κάνει αυτά που δεν έκαναν οι προηγούμενοι και μάλιστα όλα μαζί γιατί δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό. “ Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε” φαίνεται πως είναι το σχέδιό τους.
Να μην τρέφουμε αυταπάτες. Τα μέλη του σκληρού πυρήνα της κυβέρνησης αδιαφορούν πλήρως για το αν υπάρχει Ελλάδα αύριο, και φυσικά (οι πασοκοι άρχισαν να το καταλαβαίνουν και τρέμουν) αδιαφορούν για το αν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, κεντροαριστερά ή σοσιαλισμός, είτε στην Ελλάδα, είτε σε διεθνές επίπεδο. Δεν έχουν αξίες, δεν έχουν φραγμούς κι αυτό τους κάνει επικίνδυνους όχι μόνο για την χώρα αλλά και για την πορεία της ανθρωπότητας.
Σκοπός της κυβέρνησης είναι όταν φύγει, γιατί σίγουρα θα φύγει κυνηγημένη, να έχει φέρει τα πράγματα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Πιστεύουν όπως και ο Σημίτης κάποτε, ότι τα νέα αφεντικά δεν θα ξεχάσουν τις υπηρεσίες τους και στην Νἐα Παγκόσμια κατάσταση αυτοί θα είναι βολεμένοι.
ΔΕΝ πρέπει να προλάβουν να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο!
ΔΕΝ πρέπει να το επιτρέψει ο λαός.
Αντισταθείτε Έλληνες!
Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί, πρέπει να την πάρουμε πίσω το συντομότερο δυνατό.

ν ν

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Συγνώμη, ο στρατός (και όχι μόνο η ηγεσία του) τί κάνει; Δηλαδή εάν η πολιτική ηγεσία έχει αποφασίσει να παραδώσει το Αιγαίο αμαχητί θα το δεχθούν; Θα τρελλαθούμε εντελώς; Τί συμβαίνει; Θα μας εξηγήσει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας κοιμίζουν εδώ και τρεις δεκαετίες προβάλλοντάς μας την υποτιθέμενη ευημερία που θα απολαμβάναμε μετά την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αργότερα στην Οικονομική Νομισματική Ένωση. Για κάποιο διάστημα η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού δεν κατάλαβε τι παιζόταν πίσω από την πλάτη του, άσχετα εάν κάποιοι του φώναζαν και τον προειδοποιούσαν λέγοντας του «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», δεν τους ακούσε. Για πόσο όμως ακόμα θα ανεχτούμε αυτή την κατάσταση; Εάν κάνουμε λάθος εκτιμήσεις για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας ή είμαστε υπερβολικοί στις κρίσεις μας, τότε δεν έχουν παρά να μας διαψεύσουν με τις πράξεις τους. Πάντως όλα αυτά που βλέπουμε να διαδραματίζονται μόνο απαισιοδοξία μάς γεμίζουν, παρά το ότι είμαστε εκ φύσεως αισιόδοξος λαός.
    Αφύπνιση, επαγρύπνηση και αγώνας για να σώσουμε ότι έχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στρατός και η ηγεσία του, είναι υποχρεωμένος από το Σύνταγμα να υπακούει στην εκάστοτε κυβέρνηση, η οποία και φέρει την απόλυτη ευθύνη υπεράσπισης των εθνικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Εκείνοι που οφείλουν να διατάξουν τον Στρατό να αναλάβει δράση, είναι οι πολιτικοί. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους του Στρατού, ακόμη και υπέρ των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της, αυτομάτως καταδικάζεται ως απόπειρα κατάργησης του Συντάγματος και του Πολιτεύματος και χαρακτηρίζεται ως πραξικόπημα. Με βάση το Σύνταγμα, τα πραξικοπήματα γίνονται μόνο από τον Στρατό!!! Τα πολιτικά πραξικοπήματα και οι παραβιάσεις του ίδιου του Συντάγματος και όλων όσο αυτό ορίζει, καθώς και η απεμπόληση, η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των πολιτών, θεωρούνται "άσκηση πολιτικής" και τίποτε άλλο. Τώρα πρέπει να καταλάβουμε πως επί σειρά δεκαετιών οργάνωναν αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Περίμεναν εκείνον τον πολιτικό που θα ήταν ικανός να κάνει πράξη όσα ούτε ο Χίτλερ τόλμησε να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα... Οι εκτελέσεις είναι καθημερινές από το καθεστώς Παπανδρέου. Αν κοιτάξει κανείς τα ονόματα αυτών που αυτοκτονούν και την ιδιότητά τους, θα καταλάβει πως υπάρχει στόχος που εκτελείται με χρονοδιάγραμμα...
    Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πως οι αγώνες κερδίζονται στους δρόμους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι καταντήσαμε. Μας χρησιμοποιούν σαν crash test προτού κάνουν παρόμοια αλλού. Αν δεν βάλουμε μπροστά νομικές διαδικασίες, να κάνουμε προσφυγές, να αντιδράσουμε οργανωμένα και χωρίς βία, έχουμε χάσει τα πάντα.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παμε για πραξικοπημα το βλεπω εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]