Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το "Πείραμα Συμμόρφωσης" το ζούμε τώρα...

  • Κάτι αντίστοιχο με το "πείραμα συμμόρφωσης" του Solomon Asch που θα δείτε παρακάτω συμβαίνει σε όλους μας αυτή τη χρονική περίοδο
Ενώ καταπατούνται εργασιακά κεκτημένα δεκαετιών, ενώ για πρώτη φορά Κυβέρνηση προχώρησε σε περικοπές μισθών και συντάξεων, ενώ πολλοί γύρω μας "φωνάζουν" και για άλλες, ίσως λιγότερο επώδυνες, εναλλακτικές λύσεις, ενώ "ξεζουμίζουν" τη μεσαία τάξη με σκοπό να την αφανίσουν και αφήνουν στο απυρόβλητο τους "έχοντες" και τους παρανόμως πλουτίσαντες πολιτικούς, ενώ με μόνιμη δικαιολογία το μνημόνιο η "σοσιαλιστική" μας Κυβέρνηση παίρνει τα πιο σκληρά "δεξιά" μέτρα, ενώ εξαπάτησαν το λαό που για άλλες υποσχέσεις τους ψήφισε και άλλα πράττουν (δημοψήφισμα για όλα τα σημαντικά θέματα ΤΩΡΑ!), ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έμεναν ούτε μια μέρα στην εξουσία με αυτά που κάνουν, ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΑ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, με λίγη αμηχανία ίσως, αλλά τους ανεχόμαστε.
Φυσικά συμμόρφωση χωρίς "ηθοποιούς" που δίνουν τις ψεύτικες απαντήσεις, όπως στο παρακάτω πείραμα, δε γίνεται. Ποιοι είναι αυτοί στη δική μας περίπτωση; Μα φυσικά τα "αγαπημένα" μας ΜΜΕ, που μας "βομβαρδίζουν" καθημερινά με τις "λάθος απαντήσεις".
Ειλικρινά, αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο και να κάνετε τις αναγωγές στη σημερινή κατάσταση...





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι "λάθος" απαντήσεις των ΜΜΕ,
    η αποσιώπηση γεγονότων,
    η υπερπληροφόρηση με κατά το πλείστον με άχρηστες πληροφορίες
    σε συνδιασμό με τις κατευθυνόμενες συνδικαλιστικές "εκτονωσεις"
    και τα "πειράματα συμμόρφωσης" ή όπως τα ονομάζω "τα διαστήματα της πολιτικά ορθής άποψης",
    οδηγούν τον Ελληνικό σε απάθεια και μοιρολατρία, καθώς νιώθει πως δεν θα βρεί το δίκιο του σε ένα πλαίσιο που τους κανόνες επιβάλλουν οι "ισχυροί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]