Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λογική του Γιώργου, λείπει σε ταξίδι...

Η κοινή λογική έχει δραπετεύσει προ πολλού, ενώ η προπαγάνδα γίνεται όλο και πιο αδυσώπητη. Έχουμε φλομώσει στην πολιτική βλακεία και πολλοί δυστυχώς έχουν καταπιεί αμάσητες φασιστικές απλουστεύσεις λύσεις τάχα για κάθε πρόβλημα.
  • Κάποιοι έβγαιναν στην σύνταξη πριν τα 50; Στα 40; Στα 30; Να τους βρουν και να τους την κόψουν.
  • Κάποιοι παίρνουν διάφορα απίθανα επιδόματα(π.χ. έγκαιρης προσέλευσης). Να τα εντοπίσουν και να τα κόψουν.
  • Κάποιοι μεγαλογιατροί δηλώνουν 1000 ευρώ ετήσιο εισόδημα. Να τους φορολογήσουν.
Τα παραδείγματα είναι δεκάδες και άπαντες γνωρίζουν ότι υπάρχουν έντονες στρεβλώσεις στην ελληνική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα στην αιτία του, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από την φασιστική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση. Η συλλογική τιμωρία ενός λαού για τις “εξαιρέσεις” που η ίδια η πολιτική εξουσία φρόντισε να υπάρχουν σε συνεργασία με συντεχνίες και συμφέροντα. Η φασιστική λογική της συλλογικής ευθύνης είναι προφανέστατη.

Απορία προς Παπανδρέου: Δηλαδή η λύση του προβλήματος των χιλίων ατόμων που παίρνουν συνταξη στα 50, είναι να πάρουμε όλοι οι υπόλοποι σύνταξη στα 80; Αν η πολυκατοικία σου έχει κατσαρίδες, η λύση είναι να ψεκαστεί από αέρος με εντομοκτόνο ολόκληρη η Αθήνα ή η Ελλάδα;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]