Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος έχει ξεφύγει πολύ...

  • Τα άκουσες τα νέα πατέρα; Αντί να πάει για μπάνια ο λαός, μαζεύει πέτρες...
Στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο που έγινε προχθές και στο οποίο συζητήθηκε ιδιαίτερα έντονα το μνημόνιο και τα περιεχόμενά του, δΔιαισθανόμενος (sic!) ότι η πολιτική που περιγράφεται στο μνημόνιο στερείται ιδεολογικού προσανατολισμού, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προέβη σε συγκεκριμένες επισημάνσεις.
Μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «οι δεσμεύσεις του μνημονίου, πέρα από τα άμεσα δημοσιονομικά μέτρα, τα οποία και πόνεσαν και πονάνε, είναι μέτρα για τα οποία εμείς έχουμε δεσμευτεί και προεκλογικά να προχωρήσουμε» ενώ συμπλήρωσε: «…Τα ενσωματώσαμε στο μνημόνιο, γιατί ξέρουμε, και το λέγαμε και προεκλογικά, ότι η αιτία τής μη αξιοποίησης των πόρων της χώρας, της σπατάλης, της διαφθοράς είναι αποτέλεσμα μιας αντίληψης, νοοτροπιών, δομών και πρακτικών του πολιτικού συστήματος, της δημόσιας διοίκησης, που είχαν επικρατήσει και χρειάζεται να αλλάξουν. Αποτελούν πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας ευρύτερα και βεβαίως για την οικονομική ανάκαμψη».
Έτσι λοιπόν, εξηγείται τώρα πλέον ξεκάθαρα γιατί αυξάνονται οι φόροι, γιατί αυξάνεται η ανεργία, γιατί ανεβαίνουν τα καύσιμα, γιατί ανεβαίνουν οι τιμές των προϊόντων, γιατί... γιατί... γιατί... Όλα αυτ΄συμβαίνουν προκειμένου να επανέλθει σε υγιή τρόπο σκέψης και λειτουργίας το πολιτικό σύστημα! Ο κύριος Παπανδρέου μάχεται με το λάθος πολιτικό σύστημα και την στρεβλή δημόσια διοίκηση και επιβάλλει σωρεία μέτρων... Αλλά επειδή κινείται πάρα πολύ γρήγορα πολιτικά (βλέπετε είναι και τα ταξίδια που πρέπει να κάνει, το κανό και τα weekends) λάθεψε στον... στόχο. Και αντί να "χτίσει" μέτρα κατά της πολιτικής σήψης, του ξέφυγε και εφαρμόζει σκληρά μέτρα κατά του... λαού...
Πώς κάνετε έτσι; Άνθρωπος είναι... Δεν μπορεί να κάνει και ένα λάθος;
Γίνε πρωθυπουργός και αν δεν σου αρέσει, φεύγεις
“Ο Γιώργος έχει ξεφύγει τελείως”, καταλήγουν πλέον πολλοί έλληνες πολίτες, ως συμπέρασμα με τα όλα όσα γίνονται στην χώρα. Δυστυχώς, η απάντηση είναι πως δεν ήταν και ποτέ εδώ!!!
Από το Νy-Τimes:
Even when his father became prime minister in 1981, he initially showed little interest in running for Parliament. But one of his brothers offered him a convincing argument. He said: “Listen, it’s only four years. It’s like getting another degree. And you can leave it, if you don’t like it.”
“…είναι μόνο τέσσερα χρόνια, σαν να παίρνεις άλλο ένα πτυχίο. Και αν δεν σ’αρέσει μπορείς να φύγεις.”
Αυτή είναι η πολιτική ωριμότητα και η σοβαρότητα στην προσέγγιση επί της πολιτικής (και φυσικά στην ευθύνη απέναντι σε μία χώρα) της οικογένειας Παπανδρέου!!! Να τους χαιρόμαστε...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. βενιζελος=κρατος δικαιου http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_4314.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει ξεφύγει αυτός ήταν πάντα λίγος και κακός. βενιζέλε πατέρα της Πατρίδας εμπρός να τελείωνουμε οι καιροί ού μενετοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]