Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριε Παπανδρέου, είστε Μασόνος;

  • Η απορία σχεδόν όλων των ελλήνων, εκφράζεται πλέον μέσα από μία φράση που απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό της χώρας
Ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να σταθεί στο ύψος της θέσης του και των περιστάσεων και να απαντήσει ευθαρσώς σε όσους τον κατηγορούν για συμμετοχή του στην Μασονία και μάλιστα ως κατέχοντα μεγάλο βαθμό σε αυτήν.
Οι ίδιοι κατήγοροι, αναφέρονται στον έλληνα πρωθυπουργό ως άνθρωπο που εκτελεί "εντολές άνωθεν" και πως οδηγεί ενσυνείδητα την χώρα στην απαξίωση (αρχικά) και στην πλήρη ευτέλεια και "υποταγή" (στη συνέχεια) ξένων συμφερόντων που επιθυμούν την ισοπέδωση του ελληνισμού και την εγκαθίδρυση του πρώτου μασονικού κράτους στον τόπο που ιδρύθηκε η δημοκρατία (τελικά)...
Ο κύριος Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της χώρας, ηγείται του κόμματος που:
- Παρέδωσε το μισό Αιγαίο στην Άγκυρα, για λόγους οικονομίας
- Αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»
- Πούλησε τα Ιμια και πρόδωσε τον Οτσαλάν
- Έχει την κύρια ευθύνη της κομπίνας του Χρηματιστηρίου και της οικονομικής εξαθλίωσης (αλλά και σειράς αυτοκτονιών) ελλήνων πολιτών εξαιτίας αυτού
- Δεν ακούει την αγωνία των Πομάκων και παραδίδει συστηματικά τη Θράκη στα σχέδια της Άγκυρας που καραδοκεί
- Δημιούργησε και εγκαθίδρυσε περιπτώσεις με πλήρη ανθελληνική δράση όπως η Θάλεια Δραγώνα και οι διάφορες ΜΚΟ
- Ψευδολογώντας και παραπλανώντας ξεπουλά αδίστακτα την Εθνική ταυτότητα και προχωρά αδίστακτα στον εξισλαμισμό της χώρας
- Διαχειρίστηκε επί σειρά δεκαετιών την οικονομία και μετέχει με πολύ μεγάλο ποσοστό επί των ευθυνών της σημερινής κατάντιας, της ηθικής εξαθλίωσης της χώρας και της επικείμενης οικονομικής εξαθλίωσης των πολιτών της
- Αφήνει αφύλακτους και ανυπεράσπιστους τους πολίτες της χώρας, στις διαθέσεις και τις "ορέξεις" των νεο-ελλήνων εισαγόμενων λαθρομεταναστών, οι οποίοι σε καθημερινή βάση πλέον και με αυξανόμενους ρυθμούς (αριθμητικά και ποσοστιαία) εγκληματούν ατιμωρητί, σκορπώντας τον φόβο αλλά και διεγείροντας επικίνδυνα αισθήματα "ανταπόδοσης" της βιαιότητας.
Μέσα από αυτά αλλά και τόσα άλλα (που αν καταγραφούν χρειάζονται εικοσιτετράωρα ανάγνωσης) η εντύπωση που αφήνει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας, είναι πως εκτελεί εντεταλμένη εργασία εις βάρος της χώρας, των πολιτών και του ελληνισμού.
Η ερώτηση που υπάρχει πλέον στην ατμόσφαιρα είναι σαφής: Είναι μασόνος ο Γιώργος Παπανδρέου; Παραθέτοντας την ερώτηση γνωρίζουμε πως ίσως το ιστολόγιο αυτό κλείσει από τους "δημοκράτες" άρχοντες της χώρας, αλλά η απορία ενός πολύ μεγάλου πλήθους πολιτών (που αποτελούν και την τραγική πλειοψηφία πλέον) πρέπει να κατατεθεί. Και ο κύριος Παπανδρέου, οφείλει να απαντήσει σαφέστατα και χωρίς υπεκφυγές (σε περίπτωση που είναι Μασόνος, οι κανόνες του Μασονισμού επιβάλουν στους μετέχοντες-μέλη του, να αποδέχονται και να μην απαρνούνται την συμμετοχή τους στην Μασονία και σε συγκεντρώσεις της...).
Είστε Μασόνος κύριε Παπανδρέου; Αν όχι, για ποιούς λόγους επιτρέπετε την αποδόμηση και την εκποίηση οποιουδήποτε ελληνικού στοιχείου; Ποιοί λόγοι σας οδηγούν σε επιλογές με τις οποίες δεν συμφωνεί η πλειονότητα (και όχι η απλή πλειοψηφία) των ελλήνων πολιτών; Γιατί δεν τολμάτε να βάλετε μία σειρά ζητημάτων προς ψήφιση από τους έλληνες πολίτες και προτιμάτε να αμαυρώνετε το όνομά σας και να οδηγείτε την χώρα σε πιθανότατη απώλεια εθνικών της στοιχείων ή και κυριαρχικών της γεωγραφικών δικαιωμάτων;
Κύριε Παπανδρέου, οφείλετε να απαντήσετε, ειδάλλως η σιωπή σας θα ενισχύσει την αποδόμηση του λόγου και του ρόλου σας, αλλά κυρίως θα πριμοδοτήσει σειρά πολύ δυσάρεστων εξελίξεων-αντιδράσεων για την κυβέρνησή σας και όλους τους μετέχοντες σε αυτήν...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

22 σχόλια :

  1. ΜΕ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΑ ΣΚΟΠΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. deite ton tropo poy xereta-to xeri toy
    http://www.novinite.com/media/images/2010-03/photo_verybig_114636.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ανιστόρητοι, ποιός σας είπε ότι για όλα τα δεινά της Ελλάδας φταίνε οι μασόνοι; Αν δεν υπήρχαν οι μασόνοι η Ελλάδα θα ήταν ακόμη σκλαβωμένη στους Τούρκους. Μάθετε πρώτα ιστορία και μετά βρίσκετε αποδιοπομπαίους τράγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να υποθέσω θιγμένος μασόνος; Μπα... Αποκλείεται. Απλά ένας ακόμη που μαθαίνει ιστορία αλλά δεν μαθαίνει να διαβάζει την εξέλιξή της... Αφού γνωρίζεις ιστορία, τότε θα γνωρίζεις πως οι μετέχοντες μασόνοι ελληνικής καταγωγής συνείργησαν σε πολλά προκειμένου να εξυπηρετήσουν σχέδια τρίτων... Μήπως αναρωτιέσαι ποιών; Αλλά η εξέλιξη των πραγμάτων θέλει σήμερα την Ελλάδα μικρότερη, ασθενέστερη και υποτελή... Μήπως αναρωτιέσαι σε ποιούς; Κι επειδή περι μασονίας ο λόγος, θα πρέπει να γνωρίζεις πως η ελληνική μασονία βρίσκεται σε δεινή θέση έναντι των στοών άλλων ισχυρών κρατών λόγω θέσεων που πήρε (κυρίως για τα Σκόπια)... Κι εδώ γεννάται το ζήτημα: Αν (λέμε, αν...) ο Γιώργος είναι μασόνος, σε ποιά στοά ανήκει; Αν δεν είναι, γιατί συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτό, απαξιώνοντας οτιδήποτε ελληνικό; Μάλλον δεν πρόσεξες πως το κείμενο εκφράζει απορία. Όπως μάλλον δεν έχεις προσέξει πολλά και στα βιβλία ιστορίας που διαβάζεις. Ο έλεγχος της ιστορίας δεν γίνεται παραμένοντας στο ένα, αλλά κοιτάζοντας το όλον... Δεν μένουμε σε γεγονότα, αλλά παρατηρούμε τις εξελίξεις που αυτά δρομολογούν, σαν αλυσιδωτή αντίδραση. Τότε (πιθανόν) να "δούμε" και τα γεννεσιουργά αίτια των γεγονότων. Αλλά εμείς είμαστε αγράμματοι και ανιστόρητοι... Για δίδαξέ μας εσύ ιστορία, δάσκαλε... Αδημονώ να γνωρίσω την δική ΣΟΥ "σοφία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα φυσικα ειναι μασωνος και παει βολτα στην μπιντερλμπεργκ... τωρα το καταλαβατε>??>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει μεγάλη σημασία αν είναι μασόνος και σε ποιά στοά ανήκει. Αναλογισθείτε ότι η στοά της Αγγλίας ενέκρινε τη στοά της ΠΓΔΜ με το όνομα Μακεδονία. Δεν μπορούμε επομένως ποτέ να ξέρουμε τι όρκους έχει δώσει και σε ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά μην απαντήσει... Πότε απάντησαν οι μασόνοι. Αυτοί μόνο υπόγεια περιφέρονται και ενεργούν. Ποτέ δεν βγαίνουν στο φως.

    Δημοσιεύουν ονόματα μασόνων επιφανών Ελλήνων μόνο που αυτοί είναι πεθαμένοι και δεν μπορούν να τους διαψεύσουν. Κανονικά η μασονία πρέπει να καταδικασθεί και να κυνηγηθεί από την πολιτεία.

    Ο μόνος που το τόλμησε, ο Καποδίστριας, που υποχρέωνε τους δημοσίους υπαλλήλους να αποκηρύξουν την μασονία, είδαμε τί τέλος είχε.

    Υπάρχει και σήμερα ένα κόμμα που συμμετείχε στις εκλογές (εκτός βουλής) που αν θέλει κανείς να εγγραφεί μέλος του πρέπει να υπογράψει δήλωση ότι δεν είναι μασόνος και ότι αποκηρύσσει την μασονία. Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να το προβάλλουνε τα ΜΜΕ. Εξετάστε το και σκεφθήτε το σοβαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 30 ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΡΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΩΣ "ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ", ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.....


    http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=6&rd=7739474&f=1344&rf=1551024929&m=4553&rm=6262620&l=2

    Διακρίσεις:

    * Περού, Λίμα - Παρασημοφόρηση από τον ΥΠΕΞ Περού κ. Allan Wagner Tizon, με τον Μεγαλόσταυρο " Ήλιος του Περού ", 31 Οκτωβρίου 2003

    * ΗΠΑ, Ουάσιγκτον - Βραβείο: Υπερασπιστής της Δημοκρατίας- του Parliamentarians for Global Action Κοινοβουλευτικοί για Παγκόσμια Δράση , 17 Σεπτεμβρίου, 2003

    * Ιταλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας (2003)

    * Ουγγαρία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Αξίας (2003)

    * Βράβευση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου με το ανθρωπιστικό βραβείο "Jackie Robinson" από United States Sport Academy (U.S.S.A.) (26 Ιουλίου 2002)

    * Βατικανό-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πίου ΙΧ από τον Πρέσβη της Αγίας Έδρας Mgr Paul Tabet, Εκπρόσωπο του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β' (Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2002)

    * Πορτογαλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Infante dom Henrique (2002)

    * Βέλγιο-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Στέμματος (2001)

    * Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής (2001)

    * Eastwest Institute 2000 Awards - Peace Building Awards . Βραβείο "Σημαίνων ανήρ του έτους 2000". Στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ismail Cem, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην βελτίωση των διμερών σχέσεων (2 Μαΐου 2000)

    * Γερμανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας, πρώτης τάξεως (2000)

    * Αναγόρευση σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου και Απονομή του Μεγαλόσταυρου από τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Διόδωρο Α' (30 Σεπτ. 1999)

    * Σουηδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πολικού Αστέρος (1999)

    * Αυστρία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, πρώτης τάξεως (1999)

    * Εσθονία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λευκού Αστέρος (1999)

    * Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την "Προαγωγή της Δημοσιογραφίας, τους πολύπλευρους αγώνες του για να γίνει θεσμός του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος η Ελεύθερη Ραδιοφωνία" (1988)

    * Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Πολιτικής Αξίας (1998)

    * Ειδικό Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί (Ιούνιος 1997) "για τη δραστηριότητά του υπέρ της Ελληνο-Τουρκικής Προσέγγισης κατά την περίοδο 1995 - 1996, ως Υπουργού Παιδείας"

    * Βραβείο από την Οργάνωση " SOS Ρατσισμός " για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στο Ρατσισμού και την Ξενοφοβία (1996)

    * Πολωνία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Πολωνικής Δημοκρατίας (1996)

    * Φινλανδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λέοντος (1996)

    * Ουκρανία-Ταξιάρχης του Τάγματος του Yaroslav (1996)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 30 ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΡΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΩΣ "ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ", ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.....


    http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=6&rd=7739474&f=1344&rf=1551024929&m=4553&rm=6262620&l=2

    Διακρίσεις:

    * Περού, Λίμα - Παρασημοφόρηση από τον ΥΠΕΞ Περού κ. Allan Wagner Tizon, με τον Μεγαλόσταυρο " Ήλιος του Περού ", 31 Οκτωβρίου 2003

    * ΗΠΑ, Ουάσιγκτον - Βραβείο: Υπερασπιστής της Δημοκρατίας- του Parliamentarians for Global Action Κοινοβουλευτικοί για Παγκόσμια Δράση , 17 Σεπτεμβρίου, 2003

    * Ιταλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας (2003)

    * Ουγγαρία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Αξίας (2003)

    * Βράβευση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου με το ανθρωπιστικό βραβείο "Jackie Robinson" από United States Sport Academy (U.S.S.A.) (26 Ιουλίου 2002)

    * Βατικανό-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πίου ΙΧ από τον Πρέσβη της Αγίας Έδρας Mgr Paul Tabet, Εκπρόσωπο του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β' (Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2002)

    * Πορτογαλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Infante dom Henrique (2002)

    * Βέλγιο-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Στέμματος (2001)

    * Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής (2001)

    * Eastwest Institute 2000 Awards - Peace Building Awards . Βραβείο "Σημαίνων ανήρ του έτους 2000". Στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ismail Cem, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην βελτίωση των διμερών σχέσεων (2 Μαΐου 2000)

    * Γερμανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας, πρώτης τάξεως (2000)

    * Αναγόρευση σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου και Απονομή του Μεγαλόσταυρου από τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Διόδωρο Α' (30 Σεπτ. 1999)

    * Σουηδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πολικού Αστέρος (1999)

    * Αυστρία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, πρώτης τάξεως (1999)

    * Εσθονία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λευκού Αστέρος (1999)

    * Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την "Προαγωγή της Δημοσιογραφίας, τους πολύπλευρους αγώνες του για να γίνει θεσμός του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος η Ελεύθερη Ραδιοφωνία" (1988)

    * Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Πολιτικής Αξίας (1998)

    * Ειδικό Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί (Ιούνιος 1997) "για τη δραστηριότητά του υπέρ της Ελληνο-Τουρκικής Προσέγγισης κατά την περίοδο 1995 - 1996, ως Υπουργού Παιδείας"

    * Βραβείο από την Οργάνωση " SOS Ρατσισμός " για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στο Ρατσισμού και την Ξενοφοβία (1996)

    * Πολωνία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Πολωνικής Δημοκρατίας (1996)

    * Φινλανδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λέοντος (1996)

    * Ουκρανία-Ταξιάρχης του Τάγματος του Yaroslav (1996)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατ αρχας ειναι εβραιος-χαζαρος. μινεικο- τζουντοφσκι! τζεφρυ το μικρο του! συγχαρητηρια ελληνικε λαε,που βγαζεις και εβραιους πρωθυπουργους.ποσο λοιπον ξεπεσες.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπάμαι, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Και εγώ δεν είμαι ευχαριστιμένος από την "ηγεσία" του κ.Παπανδρέου και την κυβέρνησή του. Αλλά να να ανεβάζουμε τέτοια βλακώδη δημοσιεύματα πάει πολύ και δείχνει έλειψη σοβαρότητας.....λυπάμαι ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. STIS EPOMENES EKLOGES BLEPO TO PASOK GIRO STO 21-23% THN ND 13-15%..EDO THA EIMASTE..MH SAS KSEGELASEI I ATHROA PROSELEFSH PSIFOFORON STIS DIMOTIKES..EKEI DIAKIBEBONTAI ALLA GI AFTO THA PANE POLLOI NA PSIFISOUN DIMARXOUS KI KOUSTODIES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι έγινε ξεκινάτε πάλι την Ιερά Εξέταση? Ο Τεκτονισμός είχε μεγάλη συμμετοχή στην έξοδο από τα σκοτάδια του μεσαίωνα, η Φιλικοί θεμελίωσαν το Ιερό τους οικοδόμημα σε Τεκτονικές - Μασονικές βάσεις όντας και οι ίδιοι Τέκτονες (μπορείτε να το διαβάσετε άλλωστε και στα απομνημονεύματα του Ξάνθου). Όλα αυτά που παρουσιάζει κάποιος αγιοτολάς παραπάνω ως μασονικές διακρίσεις δεν είναι τίποτε άλλο από τιμιτικές διακρίσεις που δίνουν χαριεντιζόμενοι οι πολιτικοί μεταξύ τους χωρίς καμία απολύτως αξία (υπάρχουν και αντίστοιχα ελληνικά, δεν το ξέρετε;). Άλλο πολιτική κριτική κι άλλο κυνληγι μαγισών, έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑ-ΜΠΑ-ΡΙ !!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ!!

    ΕΧΕΤΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

    Όσο αναφορά για το άρθρο, μάθε φίλε ότι η Αμερική και η Γαλλία είναι τα πρώτα μασονικά κράτη. Η ανεξαρτησία τους υποκινήθηκε απο πατριώτες μασόνους.

    Όπως και η ίδρυση της ΠΡΩΤΗΣ Ελληνικής Δημοκρατίας υποκινήθικε απο μασόνους Επτανήσιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μισα τα λες Ανωνυμε ελα μου που ωραια και σωστα αυτα που λες αλλα αν ειναι να τα πεις διαβασε την ιστορια απο πολλες διαφορετικες πλευρες και οχι απο αυτην που σε συμφερει οποτε ασε το σε ποια Μασωνικη στοα ανηκει αν και θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε τοτε θα σου πω κατι που σιγουρα αυτοι στην μασονια που ανηκεις δεν χρησιμοποιουν και φυσιολογικα αφου σου κανουν πλυση ανεγκεφαλου.
    Θεωρεις οτι εφοσον αυτοι ΥΠΟκινησαν την ανεξαρτησια (και δεν βαζω μεσα στην εξισωση οτι οσοι πονεσαν για αυτην την "ανεξαρτησια", γιατι εγω αυτη τη στιγμη ανεξαρτητος δεν ειμαι εφοσον εχουμε οχι Προεδρευομενη κοινοβουλευτικη δημοκρατια αλλα Προεδρικη Ολιγαρχικη Βασιλεια, και ματωσαν γιαυτην ηταν ελληνες, οι ΥΠΟκινητες ηταν "ΗΓΕΤΕΣ" και οι ΗΓΕΤΕΣ δεν πολεμανε απλα ΗΓΟΥΝ παρε ΜΕΓΑ Αλεξανδρο , Λεωνιδα κτλπ ) υπαρχει ειρωνια εδω για οσους δεν καταλαβαν.
    Αρα συνεχιζω θεωρεις ανεξαρτησια θα παω με τα δικα σου μυαλα Ανεγκεφαλε (κεφαλαιο Α) το να σε ελευθερωσουν οπως λες για να σε μαμησουν αυτοι μετα με χειροτερο τροπο.
    Για να ξερεις και κατι για τα Νησια απο οπου ειμαι εγω Χιλιες φορες Ιταλια Βλακακο γιατι η Νεα Ελλας με Prime Minister τον Jeffry και Πλεον Κυβερνητη οχι Νομαρχη να Αμερικανισουμε ακομα λιγο δεν εχει κανει τιποτα και οτι βλεπουν οι τουριστες που ειναι το εισοδημα που εχουμε ολοι εμεις εδω ειναι φτιαγμενα αν οχι Διατηρημενα και οχι πεταμενα απο Ιταλους οποτε ασε το που θα ειμασταν και κοιτα ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΛΑΚΑΚΟ.
    Παρενθεση 52% του ΦΠΑ του συνολικου ΦΠΑ της Νεας Ελλας Ερχεται απο τα νησια και τον τουρισμο που φερνουν ξερεις τι θα εκαναν οι ξενες χωρες αν ειχαν τετοια Νησια ΞΕΡΕΙΣ θα τα εκαναν Θησαυρους ξερεις τι κανουν τωρα οι Αμερικανο-Εβραιο-Πολωνο Μασωνοι?
    Τα αφηνουν να πεθανουν γιατι ειναι το μονο εισοδημα της Νεας Ελλας απο εξω μονο αυτο μας σωζει μεχρι τωρα καλα την ξερεις την Ιστορια αλλα μαθε και λιγο Νεοτερα και δες τα λιγο σφαιρικα και οχι οπως τα νομιζεις.
    Καλο ειναι να κανει ενας ανθρωπος Λαθος μαθαινει απο αυτο.
    Και για αυτο που ειπες για την Εκκλησια Αθεος ειμαι οποτε ΑΚΥΡΟ.
    Αντε καλη ζωη θα σου ελεγα αλλα μακαρι να ψοφισεις :) . Απο καρδιας ενας Ημιμαθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o blakas o papandreou milaei gia NEA TAKSI PRAGAMATON!! sigoura eine masonos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://anti-amazon.blogspot.com/2010/12/blog-post_4700.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. erxete i imera gia tin epetio tou grigoropoulou to kanoniko ine alex grigorian kai ine armeno-evreos den leo tipota alo opios katalave katalave

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. o neos pro8ipourgos ektos apo masonos ine kai evreos opos kai o papandreou to kanoniko ine jeffrey mineiko papandreou opos kai o papoulias ine evreos kai ali poli!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. o papandreou aniki stous rodostavrous ena parakladi tis masonias ali anikoun sto rotariano omilo psomiadis benizelos to ali8ino ine tourko-tzoglou ine evreo-tourkos afta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]