Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παιδιά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ συνελήφθησαν στο στέκι αντεξουσιαστών!

Τι γίνεται κύριε Παπανδρέου;

Ανάμεσα στους συλληφθέντες κατά την χθεσινή έφοδο της αστυνομίας σε στέκι αντεξουσιαστών στο Κερατσίνι, βρίσκονται και τα δύο παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Νιώτη.
Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο». Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
Ο κ. Νιώτης επιβεβαίωσε τη σύλληψη των παιδιών του, λέγοντάς μας ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε τόσο με τον υιό του όσο και με την κόρη του ήταν σήμερα το πρωί. «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι, στο οποίο μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του». Ο Γρηγόρης Νιώτης τόνισε χαρακτηριστικά « Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στα παιδιά μου, άλλωστε είναι ενήλικες, η κόρη μου είναι δικηγόρος και ο υιός μου είναι στο μεταπτυχιακό του».
Με "σπουδές" που μάλλον έχουν επεκταθεί στο χώρο του μεταπτυχιακού για την Δικαιοσύνη, την λειτουργία και την απόδοσή της, λοιπόν, είναι τα παιδιά του κυρίου Νιώτη. Πέρα από το δράμα του πατέρα, ίσως θα πρέπει να σταθούμε σε ένα άλλο δράμα. Σε αυτό της οικογένειας που έχει καταστραφεί και διαπιστώνεται τραγικά μέσα στις οικογένειες διαπρεπών ανδρών της πολιτικής μας ζωής (δεν θα ήθελα να θυμηθώ παραδείγματα του παρελθόντος...).
Η πολιτεία βάλλεται μέσα από τους καλύτερους, τους περισπούδαστους, τους ευκατάστατους γόνους της. Και αυτό δεν είναι ένα απλό γεγονός. Το αδιέξοδο εκείνων που ποτέ δεν έχουν μοχθήσει για να καταφέρουν κάτι στη ζωή τους, εκείνων που τους προσφέρθηκαν τα πάντα και εκείνων που η ανία τους οδήγησε να εγκληματούν, να βυσοδομούν και να καταστρέφουν τους κόπους των απλών πολιτών, να στρέφονται κατά της (έστω και κακής) δημοκρατίας, είναι μία διαπίστωση τραγική. Και την τραγικότητά της βιώνουμε σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, σε στέκια των "ανθρώπων των σκιών", των "χρήσιμων ηλιθίων", όπως τους αποκαλούν αυτοί που έχουν χειραγωγήσει τον στρατό των ρέμπελων και των μπαχαλάκηδων...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ε τωρα τι ρωτας και συ? αφου απαντησε ο ανθρωπος ,οποιοσδηποτε θα μπορουσε να συχναζει εκει ,ειδικα αν ανηκει σε Πασοκ και Συριζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε τοσο το χειροτερο κ.Νιωτη...δικηγορος η κορη σας και στο μεταπτυχιακο ο γιος σας; αρα εις γνωσην τους ειναι καταστροφεις της Ελλαδος...και πως το ειπατε; εχετε εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη;σε ποιας χωρας κ.Νιωτη; για να το λετε ετσι ,χωρις το "Ελληνικη δικαιοσυνη"παει να πει οτι και καλα θα τα αθωωσουν τα ....δεκαπενταχρονα παιδια σας...που "συχναζουν " σε χαλασματα,μια και τα δικα σας σπιτια ,τα'χετε κλεισει προ πολλου με την καταντια σαν οικογενεια!

    ellen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι ολοι "φιλοι αντιεξουσιαστες" του Χρυσοχοϊδη οποτε δεν θα τους απαγγελθουν κατηγοριες.
    Εχουν τα "μεσα"!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σε όλους μας γνωστή ότι η ενηλικίωση στην Ελλάδα είναι στο 18 έτος .
    Άρα τα τέκνα του συγκεκριμένου πολιτικού είναι υπεύθυνα τα ίδια κατά των νόμο.
    Αυτό σημαίνει την απ ενοχή του πολιτικού,και μάλιστα κατά την προσωπική μου άποψη είναι δείγμα τις ελευθερίας που θετικός διέπεται η παιδαγώγηση τους.
    Εάν τώρα δεν ήταν στο κολονάκι,ή Σαββατοκύριακο στην Αράχοβα και ήταν στο σημείο σύλληψης τους είναι ένα άλλο θέμα που ευχαρίστως με άλλη αφορμή θα καταθέσω τις απόψεις μου.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ
    Η απενοχοποίηση των πολιτικών (και μάλιστα με νόμο) αποτελεί αιτία των δεινών και προπάντων της ηθικής κατάπτωσης. Δεν γνώριζε ο πατέρας (που τα είδε το πρωϊ και συζήτησε πιθανόν μαζί τους) αν πάνε Αράχωβα, Κολονάκι, αν θέλουν χαρτζηλίκι, αν είναι ετυχισμένα ή θυμωμένα με τον άδικο κόσμο που τους έφτιαξε ο μπαμπάς τους; Και ως ενήλικας, φορώντας την "τήβενο" της ελευθερίας και της δημοκρατίας, μπορεί κάποιος να σας κάψει την ΒΜW, το στούντιο και να σπάσει το κεφάλι της μητέρας σας που πέρασε ή του αδελφού σας καθηγητή ή αστυνομικού; Αυτή η ίδια "τήβενος" ετσι στρεβλώνει τις έννοιες και αξίες που καλύπτει και μοιάζει με κουκούλα πού σκιαγραφεί κι ένα εξόγκωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]