Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Νταβούτογλου έμαθε ποιά είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και τι είναι ο πολιτισμός...

Ο φτωχοψιλικατζής της... γειτονιάς!!!
Η ανυπαρξία την ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, απλώς δεν ανέδειξε ως όφειλε την απροσχημάτιστη αλήθεια, για την αναχρονιστικότητα, την καταφανέστατη δημοκρατική υστέρηση, την προκλητική επεκτατικότητα και την τσαμπουκαλεμένη συμπεριφορά του τουρκικού κατεστημένου, απέναντι σε κάθε τι που δεν συνταυτίζεται με τη κυρίαρχη τουρκική στρατηγική σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό όμως δεν αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για να λειτουργήσουν και οι «ψυλλιασμένοι» ευρωπαίοι ηγέτες ωσάν να έχει πέσει επιδημία πανευρωπαϊκής αποβλάκωσης.
Τι έκανε λοιπόν ο …πολύς Νταβούτογλου;
Πήρε στο χέρι ένα πακέτο χαρτιά που αυτοαποκαλούνται μεταρρυθμίσεις, και στρέφεται κατά πάντων με απειλές και προειδοποιήσεις, λέγοντας το εξής αμίμητο που μόνο γέλια αλλά και οργή για το θράσος του μπορεί να προκαλέσει:
«…η Τουρκία έκανε μεταρρυθμίσεις που ήταν αδιανόητες πριν από μερικά χρόνια, όπως η θρησκευτική ελευθερία ή η ελευθερία της έκφρασης, η κατάργηση της θανατικής ποινής ή οι εκπομπές ραδιοφώνου στην κουρδική γλώσσα»
Σιγά τα ωα κύριε Νταβούτογλου… Σιγά τα ωα!!!
Δεν είμαστε εμείς φυσικά εκείνοι που θα αμφισβητήσουμε το δικαίωμα του κάθε φτωχοψιλικατζή να παίρνει παραμάσχαλα τα μανταλάκια του και να τα εμφανίζει στην πιάτσα ως το κορυφαίο εργαλείο που χωρίς αυτό δεν είναι εύκολο να στεγνώσει κανείς τη φρεσκοπλυμένη του μπουγάδα…
Δικαιούμαστε όμως να μην είμαστε οι αφελείς που αναζητά ο φτωχοψιλικατζής για να μοσχοπουλήσει τη φτηνιάρικη και άνευ προδιαγραφών πραμάτεια του.
Ξέρετε πολύ καλά κύριε Νταβούτογλου πως οι μεταρρυθμιστικές αλλαγές, έχουν πρακτική χρησιμότητα, όταν δεν παραμένουν περιφερόμενη χαρτούρα, αλλά γίνονται κτήμα της ίδιας της κοινωνίας και φυσικά ενσωματώνονται χωρίς εκπτώσεις και μίζερη διαχείριση στην πρακτική των ηγετών.
Δεν δικαιούστε λοιπόν κύριε Νταβούτογλου να απειλείτε κραδαίνοντας χαρτούρα με αλλαγές τις οποίες ο ίδιος χαρακτηρίζετε αδιανόητες –ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΑΦΟΜΟΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΘ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ– τη στιγμή που η Ευρώπη στην οποία απευθύνεστε και μάλιστα με θράσος, χτίζει εδώ και δεκαετίες τη ζωή της στηριγμένη σε όλα όσα μεταχρονολογημένα και δειλά ανακαλύψατε…
Δε δικαιούστε να πανηγυρίζετε για θρησκευτικές ελευθερίες κύριε Νταβούτογλου, γιατί ξέρετε και ξέρουμε καλά το μίσος και την προσβλητικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ως κοινωνία τη θρησκευτική διαφορετικότητα.
Γιατί δεν αποσύρατε…
Γιατί δε δικάσατε τους εμπνευστές…
Γιατί δεν καταδικάσατε…
Την ελεεινή και τρισάθλια διαφήμιση του τουρκικού οργανισμού τουρισμού με τους χλεχλέδες σας να χορεύουν πάνω στην εικόνα του Ιησού Χριστού???
Αυτή είναι η σύγχρονη Τουρκία την οποία μοστράρετε !!!
Δεν δικαιούστε κύριε Νταβούτογλου να θριαμβολογείτε για τις εκπομπές στην Κουρδική γλώσσα, χλευάζοντας ένα λαό σε βάρος του οποίου έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε απίστευτα εγκλήματα.
Αλήθεια κύριε Νταβούτογλου, ο Οτσαλάν από τη φυλακή που τον έχετε μπουζουριασμένο, στην κουρδική γλώσσα θα απευθύνεται ως ηγέτης στο λαό του???
Αυτή είναι η σύγχρονη Τουρκία την οποία μοστράρετε κύριε Νταβούτογλου.
Ένα κράτος φυλακή της ζωής και της σκέψης.
Δικαιούστε να παίζετε το δικό σας θέατρο, όσο υπάρχουν αφελείς θεατές πρόθυμοι να χάσουν το χρόνο τους και ν ασχοληθούν μαζί σας.
Οφείλετε όμως να θυμάστε, πως όλος ο Ελληνικός λαός δεν ακούει στο βολικό για σας όνομα «ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ»…
Και φυσικά δεν έχει γεμίσει …Μπακογιανναίους η Ευρώπη στην οποία απευθύνεστε…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η Ευρωπη μπορει να μην εχει γεμισει "Μπακογιανναιους", αλλα εχει γεμισει υποχονδριους, καιροσκοπους,κερδοσκοπους και τυχοδιωκτες πολιτικους( οπως ο Σουηδος Μπιλντ) που ενδιαφερονται για οικονομικα και πολιτικα οφελη.
    Και απο την στιγμη που υπαρχει μια ανισχυρη οικονομικα Ελλαδα χωρις πυξιδα στην εξωτερικη της πολιτικη, ειναι απολυτως λογικο οι Τουρκοι να αισθανονται "υπερεθνος".

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]