Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επίθεση στα ιστολόγια μόλις άρχισε

Φασιστοειδή και μεγαλο-συμφέροντα

κρύβονται πίσω από τις αισχρές επιθέσεις


Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως είχε προγραφεί από πάρα πολλά ιστολόγια (bloggs), η επίθεση του συστήματος κατά των ιστολογίων έχει αρχίσει.
Ο ενοχλητικός τύπος που βρίσκεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που μαστιγώνει την εξουσία, την κάθε είδους εξουσία που λοξοδρομεί και που εργάζεται εις βάρος της κοινωνίας των πολιτών, έπρεπε να αντιμετωπισθεί και να τρωθεί η αξιοπιστία και ο ρόλος του προκειμένου τα διάφορα γλοιώδη και φασίζοντα ανθρωπάκια να συνεχίσουν να επιβάλουν τις δικές τους προσωπικές επιλογές και με κύριο γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον να προωθούν συστηματικά την καταβαράθρωση κάθε έννοιας ηθικής και δημοκρατίας στην χώρα.
Οι επιθέσεις που γίνονται στα ιστολόγια με την βοήθεια τακτικών υφαρπαγής προσωπικών στοιχείων, αποσκοπούν προς στιγμήν να αλλοιώσουν την εμφάνιση και το περιεχόμενο των ιστολογίων και να παραδώσουν αργότερα στο «νόμο», που προωθεί ο δημοκράτης υπουργός Εξωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, τα στοιχεία των «αντιστυστημικών» που ενοχλούν τα σχέδια και τις «δουλειές με φούντες» των εργολάβων της δόξας, της φήμης και της εξουσίας.
Σε πρώτη φάση άμυνας, οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους επισκέπτες του ιστολογίου μας να μην χρησιμοποιούν υπερσυνδέσεις που εμφανίζονται στα σχόλια (τα κλείσαμε για ένα βράδυ μέχρις ότου μπορέσουμε να σας ειδοποιήσουμε), επειδή σε πολλές περιπτώσεις γίνεται προσπάθεια υφαρπαγής προσωπικών στοιχείων μέσω κάποιων παράξενων και αναιτιολόγητων τέτοιων υπερσυνδέσεων).
Δεν πρόκειται φυσικά να σταματήσουν την επικοινωνία μεταξύ των πολιτών, αυτά τα έρποντα και γλοιώδη υπάνθρωπα στοιχεία που έχουν την εντύπωση πως θα καταφέρουν να προσβάλουν το πνεύμα των πολιτών. Δεν πρόκειται να επιτύχουν την παγκόσμια πρωτιά φίμωσης της φωνής αλλά και της επικοινωνίας των πολιτών που θέλουν (παρά τις ό,ποιες διαφορές τους) να επικοινωνήσουν και να δημιουργήσουν, μέσα από τον διάλογο, μία νέα κοινωνία, μία σύγχρονη δημοκρατία που θα σέβεται το δικαίωμα του πολίτη να παρεμβαίνει στην εξουσία και στις μορφές άσκησής της.
Η εφαρμογή της δημοκρατίας των ολιγαρχών, της άποψης των μονίμων εξουσιών και της εξύψωσης των αυτουργών και συναυτουργών της ανηθικότητας και της πολιτικής αλητείας και εξαχρείωσης, είναι δείγμα των καιρών ή απλά το σημείο εκείνο που προδίδει τον επιθανάτιο ρόγχο ενός γερασμένου, εξευτελισμένου και επί πολλοίς εκδιδομένου (φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο…) πολιτικο-οικονομικού συστήματος.
Εμείς δεν είμαστε εδώ για να γκρεμίσουμε το σάπιο, αλλά για να δείξουμε την σαπίλα. Οι πολίτες, οι οποίοι πλέον γνωρίζουν, γκρεμίζουν καθημερινά από το βάθρο της υπεροψίας στα βάραθρα της ανυποληψίας όλους εκείνους που έχουν ξεπουλήσει ή και που συνεχίζουν να εμπορεύονται τον τόπο και τους πολίτες του.
Σήμερα, με την συγκεκριμένη πρακτική, το σύστημα αυτοκτονεί μέσα στην άγνοιά του. Επιτίθεται στην δημοκρατία και λίαν συντόμως, στην πρώτη εκλογική διαδικασία, θα εισπράξει το αντίτιμο της φασιστικής του νοοτροπίας. Χρέος του συστήματος είναι να αντιληφθεί την ρίζα του προβλήματος και να μην τρέχει να εξυπηρετήσει τους γνωστούς και αγνώστους εμπόρους της πολιτικής δόξας και της ανθρώπινης κενοδοξίας…
Η τραγικότητα και ταυτόχρονα η γελοιότητα των «διωκτών» στην δική μας περίπτωση είναι πως έχουμε στοχοποιηθεί ως ιστολόγιο και ως άνθρωποι από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και η Ελληνική κυβέρνηση μέσα από σκοτεινούς μηχανισμούς επιχειρεί να μας κλείσει!!! Δηλαδή, αναρωτιέμαι, μήπως η Ελληνική κυβέρνηση εξυπηρετεί το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής;!!!
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Φίλε Κωνστατνίνε,

    Πρόσθεσε με κεφαλαία στην περιγραφή άνωθεν των σχολίων αυτές τις συμβουλές που αφορούν την δημιουργία υπερνσυνδέσμων, καθώς να την επίσκεψη σε αυτές.

    Ίσως μια προέγκριση να μην βλάπτει, τουλάχιστον για λίγο καιρό.

    Βέβαια ακόμη και αν υποκλέψουν την IP θα πρέπει να κινηθούν δικαστικώς για να αποσπάσουν τα προσωπικά στοιχεία. Μόνο ίσως αν υπάρχουν κολάσιμα σχόλια αναρτημένα μέσω της IP μπορούν να κινήσουν τις διαδικασίες. Θεωριτικά τουλάχιστον διότι στην Ελλάδα το σύστημα είναι καινούριο και η προστασία προσωπικών δεδομένων δεν λειτουργεί με βάση τους κανόνες του εξωτερικού που προστατεύουν πάση θυσία τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους.

    Τα λοιπά μέσω εμαιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως ειναι δυνατον να αλυσοδεθει Η Ελληνικη Ψυχη με τη Θεικη φλογα και το οποιο δεν το πετυχαν επι τοσους αιωνες και μαλιστα σε χρονια δουλειας τωρα θα το επιτυχουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μην ξεχναμε την ιστορια μας τους συγγραφεις και ποιητες των Αρχαιων Ελληνικων χρονων αλλα και Τον Πατροκοσμα που γυριζε στη τουρκοκρατουμενη μιλωντας για την απελευθερωση του γενους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ψυχραιμία νηφαλιότητα και ψυχρή λογική θα αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα φιμώσεις από ανθρώπους που οδήγησαν στον όλεθρο νησιά ναι σίγουρα ούτε όλοι οι δεξιοί είναι φασίστες , ούτε όλοι οι αριστεροί είναι σταλινιστές , αν και οι πρώτη χρειάζεται να αναγνωρίσουν τα λάθη του παρελθόντος που δυστυχώς το παρελθών τους το επιβάλουν στο σήμερα…

    Να ξέρεται ότι είμαστε δίπλα σε όλους σας

    Σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μας σταματαει τιποτα,δεν μας φοβιζει τιποτα,συνεχιζουμε.
    Το ποταμι της λευτεριας του Ελληνισμου "φουσκωσε" κι αυτοι προσπαθουν με γελοια αναχωματα ν'ανακοψουν την ορμητικη του πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντινε συμφωνο και επαυξανο.Αν πω αυτα που θελω για τους ακατανομαστους θα πρεπει να μου κοψεις το σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Blogs & Bloggers Το φαινόμενο της εποχής μας !

    Όταν η Πολιτική Εξουσία έχει χάσει την μπάλα, όταν υπακούει στα κελεύσματα των μεγαλοϊδιοκτητών Μ.Μ.Ε., όταν δεν αντιλαμβάνεται τα σημεία των καιρών, τότε καθόλου απίθανο να τη δούμε να νομοθετεί ενάντια στα blogs και τους bloggers.
    Βέβαια δεν αντιλαμβάνεται μέσα στον πανικό της πως το φαινόμενο που ραγδαία έχει εξαπλωθεί, έχει να κάνει με την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στην κατευθυνόμενη (παρα) πληροφόρηση λακέδων δημοσιογράφων και των αφεντικών τους.
    Το βέβαιον είναι πως όταν πολύ σύντομα θα καταστεί αντιπολίτευση, στα μέσα τα οποία επιχειρεί να φιμώσει, θα προσφεύγει για να ακούγεται η φωνή της.
    Μήπως θα πρέπει να τους θυμίσω τους αγώνες για την επικράτηση της (τότε) ελεύθερης ραδιοφωνίας;
    Ξέχασαν τα MAT, τις διώξεις, τους τσαμπουκάδες της ΠΑΣΟΚικής εξουσίας κατά του Έβερτ (ΑΘΗΝΑ 9,84), του Ανδριανόπουλου (ΚΑΝΑΛΙ 1) και του Κούβελα κυρίως, στην Θεσσαλονίκη (FM 100);
    Τι κατάφερε το ΠΑΣΟΚ εκτός από το να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη τότε;
    Το ίδιο θα καταφέρει και η ΝΔ σήμερα, εάν δεν τοποθετηθεί ξεκάθαρα και με πυγμή υπέρ της Ελευθερίας των blogs και των bloggers.
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και η φίμωση των Ελευθεριών όπου και αν επιχειρήθηκε απέβη μοιραία για τους εμπνευστές της.
    Κύριοι της Κυβέρνησης, άν η απόφασή σας είναι απόρροια της κριτικής που δέχεστε από τα blogs επανεξετάστε την Πολιτική σας, εάν σας το επιβάλλουν οι μεγαλοκαναλάρχες και τα τσιράκια τους, θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί νταβατζήδων και πράξτε ανάλογα.

    http://beneas13.blogspot.com/2009/03/blogs-bloggers.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To ζητούμενο δεν είναι να γκρεμίσουμε τη σαπίλα διότι απλά δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα άμεσα,ίσως να μπορέσουμε να σπείρομαι τα δαιμόνια σε διαλόγους μεταξύ μας δημόσια με εξυγιαντικό αποτέλεσμα στο βάθος του χρόνου.
    Η φύλακες πάντα θα υπάρχουν ,το πρόβλημα είναι πλέον , από τους φύλακες πιώς θα μας φυλάξει.
    Το να αγαπάς τη πατρίδα απλά είναι παιδική διαπίστωση,το ζητούμενο είναι να την υπερασπίζεσαι καθημερινά σε ατομικό επίπεδο αρχών και αξιών.
    Υπεράσπιση που δεν τη βλέπουμε να εφαρμόζετε
    και συμπεραίνω ότι η πατριώτες σε αυτή τη χώρα είναι προδομένη από την ίδια τη πατρίδα.
    Τραγελαφική και συ χρόνος αληθινή διαπίστωση.
    Το πρόβλημα του διαδικτυακού διαλόγου για το ίδιο το σύστημα εκλαμβάνεται ως απειλή.
    Η αντίδραση του ακόμη βασίζετε στη καταγραφή των θέσεων μας και την αξιολόγηση των γνώσεων μας στην έκθεση τις ταυτότητας μας προς αυτούς.
    Ομολογώ ότι έχω μεσάνυχτα όσο αφορά το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    Η γνώμη μου να μη μας περάσουν το φόβο στη χρήση του διαδικτύου.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γραψτε τους στα παλια σας παπουτσια,παντα οι αδειοι ντενεκεδες κανουν την φασαρια.Επειδη ειμαι καινουργιος,παρακαλω εξηγηστε μου τι ειναι οι υπερσυνδεσεις.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν εχουν τολμη και αποφασιστικοτητα οι "δημοκρατες" πολιτικαντηδες ας φιμωσουν τα ανθελληνικα κεντρα που δρουν στην Ελλαδα, π.χ. το "Ουρανιο Τοξο" και το Τουρκικο προξενειο στην Θρακη!!!
    Αντι τα καμαρια της Βουλης να καταλαβουν εστω και τα στοιχειωδη μετα τις Ευρωεκλογες, εχουν μετατραπει σε αλαζονικα και απληστα ορνεα του χειριστου ειδους.
    Συνεχισε τον αγωνα Κωνσταντινε,η αξιοπρεπεια σου δεν μπορει να κλαπει απο κανεναν!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]