Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην αλβανική Βουλή εκλέχθηκαν έξι ελληνικής καταγωγής βουλευτές

Μεγάλη επιτυχία των βορειοηπειρωτών

Έξι ελληνικής καταγωγής βουλευτές εξελέγησαν στην αλβανική Βουλή. Από αυτούς 2 ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα, 3 στο Σοσιαλιστικό Κόμμα και 1 στο ΚΕΑΔ.
Mε καταμετρημένο το 100% των ψήφων στις περιφέρειες του Αργυροκάστρου και της Αυλώνας, εκλέγονται οριστικά τέσσερις ελληνικής καταγωγής βουλευτές με τρία διαφορετικά κόμματα.
Ειδικότερα στο νέο Αλβανικό Κοινοβούλιο θα συμμετέχουν ο Σπύρος Ξέρας (Δημοκρατικό Κόμμα) και ο Βαγγέλης Τάβος (Σοσιαλιστικό Κόμμα) από την περιοχή Αργυροκάστρου, καθώς και ο Βαγγέλης Ντούλες (ΚΕΑΔ) και η Λουίζα Παπανικόλα - Τζουβάνι (Σοσιαλιστικό Κόμμα) από την περιοχή της Αυλώνας.
Ακόμη δύο ελληνικής καταγωγής βουλευτές, ο Βίκτωρας Γκούμι (Δημοκρατικό Κόμμα) και η Βασιλική Μπάρκα- Χύσι (Σοσιαλιστικό Κόμμα) εκλέγονται στα Τίρανα.
Το Κόμμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας συγκέντρωσε σ' ολόκληρη την επικράτεια 1,18% με καταμετρημένο το 90% περίπου των ψήφων.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]